неделя, март 01, 2009

Преглед на печата

GombeTo поднася отново интересни бисери на своите читатели
Определено едно от най-важните събития в последните десетилетия е интернет. Ако не и най-важното. Най-масовото. Най-гениалното. Измислиха се Google, mIRC и други иноваторски уебсайтове и програми след това. Всеки си мислише, че това беше пикът на компютърната индустрия и няма накъде повече да се развива тя. Но пък след това се появиха YouTube, MySpace, FaceBook, Skype, Wikipedia, eBay, PayPal, които предизвикаха бум в населението на планетата.
Боримечката пък има проблем с Music Idol -що имало кастинг в Скопие, а в толкова хубави български градове - не, и нямало ли достатъчно кандидати в България, че напускал границите ни и заподозира sмs-ите като една от основните причини :)

Милена Фучеджиева беше написала(изтри го) поредния пост за българите в изцяло трето лице(за незапознатите - живее в щатите), разбира се негативен -
защото ако до сега си казвах, че българите нямат вкус, сега знам, че просто са излъгани
относно Евровизия, която иначе хич ама хич не я вълнувала, ама нали може да си поплюе пак по любимата си тема - тъпите и прости българи. Милена може да издаде цял научен труд, в който да събере всичката помия която е изсипала срещу българите, да й се чуди човек при такова презрение, що се занимава с нас ми не си направи блога на английски и да коментира американските проблемации, или има някакъв проблем с интеграцията, какъвто имат едно 90% от емигрантите

6 коментара:

 1. По готин ли си или как?

  Това, което казах мога да ти го обясня по много лесен начин, за да не се объркваш:

  Излиза mIRC и ние си мислим, че това е най-добрия начин за общуване по мрежата, измислян някога. Но след това се появяват ICQ, MSN и т.н., но Skype идва с много по-лесна употреба и повече функции. Раждат се социалните мрежи - малко по-късно и MySpace, FaceBook... Една дълга времева линия, в която си мисим, че е достигната кулминацията, но всеки път нещо ни убеждава в обратното.

  Не ми е ясно защо си ох-нал толкова от мен в блога си, но пък всеки има право на мнение и аз уважавам твоето :)

  Take Care :)

  ОтговорИзтриване
 2. Gombeto,личи си как го уважаваш:)
  Дано другия път пишеш за неща,които си ги преживял:)

  ОтговорИзтриване
 3. Ами... всичко за което пиша са лични преживявания. Как да го обясня по-лесно? :)

  ОтговорИзтриване
 4. проблемът ми, Вокси, не е в интеграцията ми, а в това, че така ми е по-интересно, което очевидно те дразни. защо те дразни, това е съвсем отделен въпрос. освен това през август се връщам в Бг за да стана една от ВАС:))) така че, ако не си забелязал, да те светна - никога не говоря празни приказки, а съм мотивирана в изказванията си. а представянето на Красимир Аврамов в Евровизия е явление на фалшивото пеене и беше избран от българите в Бг, не от мен. ако ти си цъкал в негова полза, пак не е мой проблем:)
  да си патриот не означава да си с промит мозък.

  ОтговорИзтриване
 5. не е избран от българите, защото дори зад всеки sms да стои един българин, това са 19.000 sms-а - тези 19.000 са го избрали, още толкова са гласували за другите - нека са 40.000 - всички останали не са гласували и не ги вълнува, вероятно изобщо не са и гледали Евровизия, повечето. Така направената извадка от 19.000 (от хора следящи Евровизия) не е представителна за българите. Не е нормално някакъв смачкан комуноиден, комунален конкурс да е причина да се ползва "българите", не че българите не правят куп глупости, но поне тук много ясно са обърнали гръб

  ОтговорИзтриване
 6. e добре де, извънземните го избраха.... "гласувалите за Красимир Аврамов с неопределена националност" го избраха. човешките същества намиращи се на 23e19 и 42n41 градуса с малки отклонения на север, изток, запад и юг, го избраха. хората, които живеят на различни места в България се наричат българи:) а че Евровизия е мега боклук, който никога не съм гледала и няма да гледам, това е съвсем отделен въпрос. както и да е, това не е градивен спор. нито ти, нито аз печелим нещо от него.

  ОтговорИзтриване