неделя, февруари 08, 2009

Дребните хитреци Profit.bg

Заглавие от profit.bg: "Telegraph: Изявление на Борисов е политическо самоубийство"
Впоследствие се уточнява "Изданието цитира и българския парламентарист от БСП Кирил Добрев, според когото изявлението на Борисов е "равнозначно на политическо самоубийство"." Но от Profit.bg държат да припишат заключението на британското издание, което освен желанието на комунистите това да е политическо самоубийство, са цитирали и другата измишльотина без да си направят труда да проверят "Mayor of Sofia brands Roma, Turks and retirees 'bad human material' "
Има ли някой, който да е чул Бойко да използва думата ЛОШ изобщо? или просто пропагандната комунистическа машина си е свършила работата както трябва?

6 коментара:

 1. Свобода на словото. Всеки го върти и суче както му е изгодно!

  ОтговорИзтриване
 2. От устата на Бойко можеш да чуеш всичко,и казаното ще бъде истина дори и гадно неудобна.Но от Кирил Добрев/човек с затъмнено минало/ могат да чуят само лъжи ,демагогия и манипулации.Просто един средно статистически БСПар.

  ОтговорИзтриване
 3. Луди ли сте бе глупаци - вие (който е пуснал коментара, койито сте коментирали коментара) сте или поредните глупаци в страната, или просто сте лакеите на ББ. Но което и от двте да сте, никак не е добре за вас. Живи и здрави, но после да не кажете ква е мислихме, ква стана! Честито!

  ОтговорИзтриване
 4. Абе какво му харесахте на тая мутра ВИС-аджийска, бе!!! Квото стане, си го заслужавате. Навремето Симеон ви беше златен, сега Бойко ви е златен и накрая се чудите защо 20 години не спряхте да го духате!!!

  ОтговорИзтриване
 5. хахаха, много си забавен, на мен управлението на Симеон ми хареса, така като те чета обаче, по-скоро ти доста си го духал по негово време

  ОтговорИзтриване
 6. ауу сега прочетох и предпоследния анонимен коментар, ама вие верно ли всички толкова много се притеснявате как ще оцелеем, хахахахаха

  ОтговорИзтриване