вторник, февруари 24, 2009

BG vs BE коментари

Виж това клипче
а сега коментарите :)
страшни селянки повечето, хубави ма простички
по големи грозотии нема
hehe vsichkite sus akcent
страшни селянки повечето, хубави ма простички
А ти кво искаш - да ти решават диференциали и интеграли ли? Или да ти четат Фройд на ушенце?
I've allways known that Easter-European women are the most beautifull women on the planet... But these women... Damn man, i'd be happy to pay for 1 night with them!

последният коментар е от белгиец :)))

3 коментара:

 1. Първото, което бие на очи, е че нашенците си го казват, както го мислят. Грубо и прямо в очите. Разбира се, има го и елемента "гроздето е кисело", плюс балканския манталитет. Но пък белгиецът не разбира какво му говорят, така че получава само половината впечатление - единствено от това, което вижда, без изказванията в стил "мутреса".

  За другите не знам, на мен ми харесаха две-три от тях, и то без да говорят. От момента, в който отворят уста и започнат да рецитират въпросните фразички, вулгарността просто нахлува като потоп и всичката симпатия отива по дяволите.

  ОтговорИзтриване
 2. Белгиеца може да не разбира какво му казват, ама е готов да плаща. Все пак е хванал идеята, дори само от визуално впечатление...

  ОтговорИзтриване
 3. Само на мен ли ми прави впечатление, че белгиеца си мисли, че може да си плати, за да ги има за една вечер. Ние си знаем, че за някои от тях е така, понеже разбираме какво казват, но той автоматично стига до това заключение.

  ОтговорИзтриване