понеделник, февруари 23, 2009

План BG 09 - Всички искат

Интересно насочено клипче - някакви фенове на червената идея искат тва искат онова, не искали да се гаврели с тях, да се спазвали законите, присъди и ала бала е това което искате получихте ли го за 4 години управление на БСП? че сега отново го искате, щото така както го казват очевидно не са.

Из великия План BG 09
През 2009 г. ще започне изграждането на 231,5 км. магистрали – участъци от «Марица», «Струма», «Тракия», «Люлин», «Хемус» и «Черно море» и над 1300 км. пътища от републиканската пътна мрежа.
Интересно защо това изграждане не започна досега, особено в частта си за Тракия и дали отново някой Батко няма да пораздаде малко милиончета на брат си да прави пътища и после всички в БСП да се чудят къде бил конфликта на интереси, та да се налага ЕС да го уволнява
Безвъзмездна помощ до 6000 евро ще получат семейни стопанства с до 3 крави и 10 овце.
Аз някак не мога да си представя модерно и ефективно земеделие с 3 крави, така ли ще се развива - като станат 5, хахаха

Всичко останало е как ще се профукат парите, ама без никаква конкретика, само общи приказки тук едно милиардче, там още едно, стимулиране, инвестиции, помощи, изграждане и още словоблудства, звучащи така сякаш тези пари не ги събират от нас - данъкоплатците, а ги вадят от собствения си джоб. Сред приоритетите "1. Държавата срещу мутрите и корупцията" достатъчно е да цъфнеш в студентски град една вечер или да засечеш някой дебеловрат на кръстовище за да разбереш до колко държавата се е справила с мутрите за 4-те години управление на БСП, а на борбата на БСП с корупцията вече се нагледахме достатъчно. ОЛАФ също. Спрените пари са спрени заради световната финансова криза :))) като гледам тя е основно застъпена - целият свят тъне във финансова криза, а Сергей със сетни усилия спасява българската икономика от рецесия - наливайки още 1,2 млрд. лева за пенсии, интересен похват.

2 коментара:

  1. ше си дойдем на думата...

    ама нали знаеш старата африканска канибалска рецепта - варена глава от комунист: слага се главата в казана, затиска се с гранитен камък и се вари до омекване на камъка...

    ОтговорИзтриване