сряда, януари 21, 2009

Защо да не си купуваш апартамент


На първо място разбира се е липсата на двор. Толкова много неща може да набуташ в един двор, от колибата на кучето, през басейн до заветния външен кенеф, в който заобиколен от природата можеш да си позволиш и най-високите анални тонове без да се притесняваш, че ще събудиш съседа отдолу, отгоре, отляво или отдясно, който при първо разтройство би ти го върнал.
Проблемът с шума е и музикален, силните басове адски лесно се прокрадват до съседите и след полунощ стават проблемни и причина пенсии да посягат към тръбите на парното. Рискове в кооперационното съжителство е някой от съкооператорите ти да е с фикс идеята, че всяка събота сутрин е време за бормашината и да е с достатъчно дебел врат, че да се налага целия вход с общи усилия да му наврете бормашината в гъза, а ако е и фен на Милко Калайджиев и Сашка Васева, жена му пък на ранното почистване с прахосмукачката съвсем си я закъсал, същата двойка може да са почитатели на дивия садо-мазо секс изпълнен с крясъци или на семейните скандали придружени с хвърчащи чупливи предмети. Съсед може да ти е и 60 годишна самотна пенсионерка отглеждаща 50 котки, от които всеки път щом си отвори вратата изскачат 10-15 навън и почва гонене и примамване завършващо с псуване и хвърляне на обувки по гадинките, а не дай си боже съсед ти се окаже Жени Минчев и да ти се налага да влизаш в асансьора с тапа на гъза, заради засиления педерастки поток към апартамента му.
(следва)

2 коментара:

  1. Аз си купих апартамент защото ще го ползвам само за спане през седмицата когато съм на работа. Уикенда отивам да си поживея малко в къщата :)

    ОтговорИзтриване
  2. надявам се Жени Минчев не ти е съсед :))

    ОтговорИзтриване