четвъртък, юли 31, 2008

Чуденка на деня

Чудя се, как Каменица има свързаност с всички кенефи в България и как отделят пикнята от хора пили Загорка, за да я бутилират? Тази чуденка ми дойде в кенефа :)
emyto @ edno23

И цици и цици не толерира AdSеnsе :)

чета в alabala.org Google Adsеnsе не толерира терористи!. Може да се убедиш с липсата на рекламите от AdSеnsе в статията Вие сте потенциални терористи!. Но не е само тероризмът. Google са и срещу циците, хванат ли такъв пост ти спират рекламите в него, на мене редовно ми ги спираха във VOXY-TUBE заради циците там /по-точно заради зърната на циците, които биват хващани/, като обикновено ги спираха за 5-6 дена след пост със зърна, последва спиране за месец, и след като отново ме хванаха с цици ми баннаха url-то tube.voxybg.com как да не се усъмниш, че в Google е пълно с педерасти неоценяващи красотата на женското тяло или завиждащи подтиснати дебелани.

Да припомня и безобразната цензура от YouTube на която бях подложен, като ми изтриха ей това клипче

Кратки

Наръчник на самоубиеца
Наври си тиквата в гъза на Васа Ганчева и пусни водата

Преглед на печата
Ако някое ку-ку се е завърнало, то това е Невена Гюрова, след дълга психо упс блог-пауза отново е на линия, вече под Линукс... да ни е честито!

Тъпня на деня
SnapShots - кога ще разберат и малкото останали потребители на тази лайняна услуга, че тъпото превю на никой не му трябва и ДРАЗНИ обикновения прост потребител

вторник, юли 29, 2008

Лято е!

Captain Hollywood Project - Only With You (Fantasy Mix)

Цитат на деня

Политика за модериране на коментари
Вие нямате неограничени права за свободно говорене, когато коментирате в този блог. Трия дискретно, но безмилостно и най-безсърдечно всички коментари които преценя за неприятни, дразнещи, нагли, нахални, невъзпитани, груби, сексистки, расистки, клеветнически, оскърбителни, обидни, тролски, неприлично-нецензурни, заплашителни, повтарящи се, празни, безсмислени, безполезни, глупави, нетактични, недискретни, неприемливи, неграмотни, неясни, не по темата, написани на маймуница или шльокавица, не казващи нищо ново, твърде фамилиарни, както и какви ли не други.
...
Анонимните коментари нямат никакъв шанс.
Този блог се модерира по-стриктно, от който и да е форум. Очаквам коментарите да добавят стойност, да казват нещо, което не е било казано преди.
...
Да коментирате тук не е право, а привилегия, затова я използвайте мъдро!

(cc)Йовко Ламбрев - виден блогър, професионалист


Е как да не го поздравиш Йовко за страхотните правила :))
Desaparecidos vs Walter Master J - Ibiza

понеделник, юли 28, 2008

Ква е тази рок/метъл мания?

Наистина ли е така изведнъж се появиха толкова много фенове на метъла и рока? музиката ли ги привлича или поредната модна вълна. Дори "Retro Радио" става "Радио 1 Рок" поредното рокаджийско след особено популярното Z-Rock и не толкова Мила и StarFM, вероятно има и други, въпреки че тва радиата са умряла работа. Учудва ме как банди без нито един хит за последните десет години цъфват тук с бози отпреди 20 години и купища фенове се разтапят и поставят гостуванията им като някаква невероятна чест.
Срещу Металика заради Nothing Else Matters, не мога да кажа нищо, въпреки че тва май е единствената тяхна песен, която ми харесва, но за всички останали - нормално ли е!?! някакви пенсии на по хиляди години с хитове от тяхното време идват тук и кефят 20 годишни пички е тва не мога да го разбера, баси извратения свят, чакам с нетърпение да почнат да мрат по сцената, доста подходящо място е предвид облеклото на феновете

неделя, юли 27, 2008

Убиват черноморието ни

Дошла някаква шведка в България да си пече едрия гъз и с надеждата за по-качествени хуеве в голямата си путка, вместо това, ваканцията й преминала в свинене с евтин BG алкохол и вероятно с курове от мъже, които никога не би чукала трезва. Е как няма да е разочарована?!? Аре по-живо по здраво с моите съболезнования.

По-интересно е как се правят глобалните заключения - тази путка по-горе се оплакала на своята приятелка Катя и последната веднага е дава като пример сякаш е някакъв невероятно авторитетен източник - шведски освинил се крокодил, който се оплаква и от BG-алкохола, сигурно някой й го е изливал в устата насила и никъде не е можела да се Absolut-изира.

В коментарите към същата статия, друг пък се възмущава как в стария град на Несебър било пълно със сергии като някакъв битак, ми моят първи спомен от Несебър - началото на 90-те е точно с това - купища сергии с всякакви боклуци, на които и тогава се чудех как някой може да им се кефи, ма явно има такива, виновни за сергиите са купувачите - същите тези туристи, които щели да ни зачеркнат завинаги от календара си. Не знам за коя поредна година се надава този вой, а черноморието ни продължава да си е все така пълно.

Отделна боза са еколозите - ебавала се майката на някаква природа. Каква природа е имало по българското черноморие преди 89-та примерно? ако кажем че след това са й ебали майката, от онзи период ако не нещо има останали картички, аре разровете се из прашлясалите фотоалбуми на родителите си и вижте за какви грозотии говорим, истината е че природата по българското ни Черноморие никога не е струвала нещо, няма нищо красиво ценно уникално, което да си заслужава да се пази/а не да се развива/, освен камънаци едър пясък, храсталаци и обикновени широколистни дръвчета плюс купища грозни соц постройки.

Последният коментар/засега/ към статията е с най-точния цитат

The first thing I ever learned about Bulgaria was that if you want to learn anything about Bulgaria, don’t ask a Bulgarian.

Why? Apparently, Bulgarians have all sworn a secret pact to say nothing but horrible things about Bulgaria to any foreigners they might meet—including, it turns out, those they know full well have been in Bulgaria long enough to have formed their own opinions, and not be fooled by the naysaying locals.

четвъртък, юли 24, 2008

Цитат на вечерта

"Това е което имам да казвам - като open source фен, професионалист и каквото още съм."
Йовко Ламбрев - виден блогър, а както разбираме и професионалист и още каквото там е.

btw, Професионалистът е получил убийствен коментар, след който каквито и локуми да разтяга за любовта си към Apple и open source-а (едновременно) плюс омразата и причините за това към Microsoft, са неубедителни
Много ми е любопитно какво мислиш за критиките към Apple, че те само вземат от отворения свят (свободен като в BSD) без да връщат нищо обратно. Аз мисля, че са основателни, и като имам пред вид специфичния хардуер, относително високите цени, склонността към vendor lock-in и напоследък опитите да контролират дори съдържанието (откровен DRM в някои техни продукти), не бих си купил нещо тяхно. Те са по-зле и от Microsoft в това отношение. Напомнят ми на тях и по предимството на шаренията пред съдържанието, макар че в случая с Apple, под капака стои нещо много по-добро.

Ябълките са сладък продукт, гладък отвън и месест отвътре, с unix-ки семки, но на тези пектинът им е вреден за храносмилането. Та, емоционалната ти привързаност към Apple наистина ли е по-голяма от вярата ти в правото на всеки да бърника софтуера до bit, да подменя хардуера както намери за по-евтино и да си ползва съдържание на воля?

сряда, юли 23, 2008

Джак Никълсън*

sexy girls
*преди няколко години?

Усещане за есен

Чувството в това време е като за октомври, но сме в разгара на лятото и предстои август, което определено оправя настроението :))

вторник, юли 22, 2008

На мене ли само не пращат мейли

Чета разни блогъри получавали мейли що не пишели за тва, що не пишели за онова и се чудя що на мене нито един такъв мейл не ми е дошъл, баси! искам и аз

PS хохохо вече имам един мейл

PS2 добавям още едно култово изпълнение от професор Вучков

Не на чадърите!

Това е поредната непотребна вещ от ежедневието, всъщност някои може би си я врат в задника, и това да е причината за големите размери с които виждам разни хора да се разнасят. Най-интересно от днешното преселение на народите към работните места ми беше един навлякъл се в дъждобран /при много слабо росене/, плюс още няколко ескимоса. Няма да умрете от няколко капки дъжд, нито от студ при 17°C.

неделя, юли 20, 2008

ICQ 6 превод

ICQ 6

Mернах при nname скрийншот на опциите на ICQ 6 на български, и вместо скин се използва кожа :), това при положение, че скин е достатъчно популярна и наложила се дума, отделно дори да не знаеш какво точно значи скин, то не ти и трябва след като няма други "кожи". В този дух някои използват приставка вместо плъгин, което звучи също толкова тъпо и не на място колкото кожа

Безобразие!


"I love blogging!"

петък, юли 18, 2008

Спечели 100.000 лева

Хвърли се от 10-ия етаж на някоя сграда по избор, изпрати клипче документиращо оцеляването ти след скока, само така може да вземеш учатие в томболата в края на месеца, с която ще се разиграе голямата награда - реклама за един ден с банер 100х100 /пиксела/ на место по избор в този сайт, който по официалната рекламна тарифа струва точно 100.000 лева за ден

заб. Ако се казваш Евгени Минчев или Ахмед Доган трябва да скочиш от 20 етаж

PS ако наистина си повярвал, че ще спечелиш нещо, бързо скачай

сряда, юли 16, 2008

Мале мале... да живее нудизма

Чета при Жоро Неделчев
Клипът, с който Ивена изби рибата този сезон и удари в земята всички, начело с Галена, Емануела, Камелия и която друга се сещате. Защо ли? Ами защото стана първата българска певица, заснела цялото си видео чисто гола. А и клипът е доста добре заснет, със сюжет в стилистиката на... Smack My Bitch Up


но май и Анелия е била за риба, е малко по скромно, любопитно съвпадение

още малко чакарака ;)

понеделник, юли 14, 2008

Рецидивист

Показвам!

Приятели завинаги

Това е особена категория клипчета - снимка или слайдшоу с вдъхновяващ/автора/ музикален фон, много често чалга, възможно най-селяндурската която се сетиш с тъжен любовен или носталгичен мотив в изпълнение на Константин, Тони Стораро или нещо гръцко. По снимките са накачорени любими маймуни - поне към момента на снимката - на автора
Търсене във vbox7 дава 250+ клипчета с това заглавие или тагове ;) очевидно това е един от начините да покажеш вечните неразделни приятелство и любов, уохохо

неделя, юли 13, 2008

Религиозни шитни

Как се ядат спагети в Дубай

Това горе изглежда абсурдно, но дали и ти не живееш потънал в ограничения, суеверия, предразсъдъци, глупави вярвания... свободен ли си или обществените догми порядки норми дотолкова са ти промили мозъка, че не знаеш какво изпускаш
аре една компенсация за горното клипче ;) поздрав за всички пуритани

събота, юли 12, 2008

нощни - 04:44

без да се усетя треснах на екс един абсент, ма май успях да го неутрализирам :) в Червило скука, щом и пиша от компа вече, отделно че от нощния плаж направо там се изтърсихме - аз по сандалки и къси гащета с набиващо се лого Рийбок - срам и позор можеше и на пазар да отида

петък, юли 11, 2008

Простите показали червения картон на Костов

Чета интрото на интервю с Костов в Уикенд
"През 2001-а гласоподавателите не дадоха втори мандат на Костов, защото тежките реформи, които той проведе, се оказаха неразбираеми за мнозинството"
и не мога да не изкоментирам, тъй като този локум продължава да се върти и върти и върти, обикновено го дъвчат психясалите костовисти, каквата вероятно е и авторката на плазмодийното интервю.

Неразбираемо за обществото се оказа изключително високото ниво на корупция, прекалено многото забогатели братовчеди на управляващите особено тези на министрите - ако бяха само те ОК, без корупция не може, но да оставиш и братовчедите на братовчедите да крадат вече си е престъпление. Костов е най-успешният министър-председател след 1989-та но още един мандат щеше да му е в повече. Не е нужно кой знае какво взиране, а само малко по-обективен поглед за да стигнеш до този простичък отговор за основната причина, нереалистичните очаквания също са изиграли своята роля, но преди тях си е корупцията, която най-много бърка в червата на българина

Вучков-стайл

четвъртък, юли 10, 2008

Райна feat. Expose - Ти Дали Видя

Пилето е страшно симпатично в последния си клип, за парчето етикетът летен хит ще му стои добре след седмица две

ГЕРБ хвана поредното престъпление на предишните

След като цялата власт вече е в ръцете на Бойко и хората му от последните местни избори, продължават да гърмят едно след друго софийските дружества стопанисвани с бордове назначени от предишния общински съвет (които вече са сменени разбира се).

Преглед на печата

"Медиците" искат среща с премиер, президент... за да се изпълнят социалните им искания - обезщетение от държавата за престоя зад решетките в Либия.
Алчни боклуци, не стига че с немарливостта си са допринесли за заразяването на толкова деца, ами продължават да се натискат за медийно внимание, е няма такава наглост.

сряда, юли 09, 2008

Новите коментари в Blogger


Формата за коментари в Blogger вече може да е директно под статията, ако погледнеш малко по-надолу и си отворил само този пост може и да се убедиш дали работи /тъй като все още е в drafts, но май всичко си е ОК ;)/.
Как да ги пуснеш:
1. Логваш се през draft.blogger.com
2. Отваряш настройките на блога си -тези за коментарите
3. Избираш Embedded below post

вторник, юли 08, 2008

f-f-f-f-fuck you, педераси мръсни, мама ви да еба

Сан Фермин

san Fermin 2008 girls
san Fermin 2008 girls
san Fermin 2008 girls
san Fermin 2008 girls

Освен възмущението си от развратеното поведение на някои участнички искам да изразя и това от грубото погазване правата на биковете във фестивала Сан Фермин

Мастурбирането е опасно!

понеделник, юли 07, 2008

Безплатно

Тази сакрална дума, символ на келепира и бай-ганьовската муфта, присъства на не едно и две безсмислени места като "безплатна уеб поща" "безплатен RSS абонамент" "безплатен четец" "безплатен браузър" ще кажеш масовия потребител би ползвал платения вариант... та всички тези употреби на думата звучат толкова нелепо колкото "...публикува безплатния уеб сайт Dir.bg" /тук и уеб е излишно, че и сайт но не винаги/ "само по безплатната телевизия bTV" и в "безплатното шоу на Слави". Само че нелепото използване на неподходящи места /за продукти които по подразбиране са безплатни/, не пречи разни хора да се възползват от подсъзнанието на потребителя, пробутвайки му думичката, карайки го да надушва някаква полза и бързайки да се облажи, се абонира съвсем безплатно за шибания ти RSS фийд, докато при тези е ясен смисъла, не е ясен при хора занимаващи се с IT защо продължават използването на лишената от съдържание дума.

Един безплатен пост във все още безплатния блог VOXY-SPOT

Горд Гей


Познай какво си мисли черньото горе

Рецепта на деня - Котешки хапки


Хващате две нищо не подозиращи котки, убивате ги /препоръчително е да се умъртвят безболезнено, примерно с бърз премерен удар с чук, все пак хора сме/, мятате ги в тигана, поръсвате с магданоз, лук, праз, чесън, кромид и каквато още трева се сетите, заливате с олио, така получената смес пържите на силен огън докато се опържи. Поднасяте на любими помияри


Бон Апети

събота, юли 05, 2008

"Професионалистите" от SME

Определено изпитвам злорадство за всичко случило се на Академик снощи :))). Нека ви, като слушате тази музика и разчитате на аматьори тупащи се за големи професионалисти като Фънки и Амебата

1. Феновете били пуснати през един вход (1 час чакане да влезеш)
2. Концертът предвиден за 20:00 започва 22:45, като през това време всички стоят и чакат /подгряващият смешник Тома се появил между 19:30 и 20:00/
3. Озвучаването било ужасно
4. За капак към полунощ снощи се изля порой

И въпреки това феновете, са доволни :). Организатор СМЕ(х)

четвъртък, юли 03, 2008

Атакуват ни!

Първи взрив - събуждам се, многосънен - нападат ни извънземните, заспивам, втори взрив пак се събуждам - май не са извънземните, комунистите ще да са, заспивам... трети взрив е не може да се спи в такава обстановка. Обаждам се на Първанката "Кво става бе келеш, ти ли пърдиш цяла сутрин, да очакваме ли обгазяване" "Не съм аз, откакто отказах мексиканската и китайската храна нямам газове". Пускам талавизиата - 6:45 в Канала се чудят кво става, 7:15 Коритаров вече се възмущава що нямало инфо, кво инфо повече - взривил се склад за боеприпаси, след като кмета на Челопеченци не е умрял, а дава интервю по тела, значи няма химическа опасност (точка). Някакви лелки вместо да си пуснат bTV или Нова, от чиито редакции най-вероятно също звънят по разните телефони, загрели телефоните на институциите... предлагам на Гражданска защита, да дават следният отговор "Ще умрете до няколко минути" така има шанс някоя проста кратуна наистина да умре, вследствие инфаркт, и да ни освободи от присъствието си.

сряда, юли 02, 2008

Истинска любов


Флавио Бриаторе(шефа на Рено във Формула 1) с новата си съпруга, Елизабет Грегорачи, на меден месец


Ето по такива секси коремчета си падат момичетата, не си губи времето във фитнеса

Край с ICQ 5 клиента за ICQ

icq

ICQ ми се струва прави поредна крачка към края си /Skype май отдавна изпревари кюто в България като брой активни потребители/, освен бъгавия си продукт, сега и принуждават да се преминe точно към последната им версия/ако това не е поредния им бъг/, ако затвориш прозорчето ти се затваря и кюто. Е мене ме принудиха да премина към последната версия на qip-а.
Пач за подтискане на проверката ако все още искаш да си на неподдържаната вече 5-ица от ICQ.

вторник, юли 01, 2008

Кучи ***

Гледам Бягство от затвора по Нова, разбира се изгледал съм всичко в момента в който се е появило в арената ;), но това което ми направи впечатление, освен ужасния дублаж е ненужната цензура. Вместо "кучи син" се използва "кучи...", самото кучи син никога не е било особено популярен или вървежен лаф в България, въпреки че откакто се помня се използва по филмите, но по-важното е - правим глупава цензура на кучи син, слагаме едни предупредителни надписи на филми съдържащи малко повечко псувни или кръв, някои дори трябва да се излъчват след 23 часа, а в същото време в новините се говори за педофили, изнасилвачи, смлени на кайма мотористи, рязане на уши, удавяне в кофа и какви ли не подробности от поредното престъпление, черната хроника е любимо занимание на редакторите - има я всеки ден и е най-стабилното средство за пълнене на емисиите, отделно все още всява шок и ужас, особено когато има някое по-креативно престъпление та интересно ми е къде остават всички пуритани и консерви, що не се възмущават от присъствието на подобни новини, общодостъпни за всяко хлапе. Аз смятам, че криминалните новини трябва да бъдат набутани като порното в нощния пояс.

P.S.