понеделник, декември 08, 2008

FUCK THEM ALL
Европа спира свирките!

в.Стандарт
Властта ще отреже утре крилата на редовия чиновник от Брюксел Майкъл Лий. Шефът на отдел “Разширяване” към Еврокомисията, който еднолично и без знанието на Брюксел спря 220 милиона евро по ФАР, си позволява да се натрапи неканен в София. В столицата обаче той ще усети на гърба си какво е българският гняв.
Обикновеният чиновник ще бъде приет от вицепремиера Меглена Плугчиева. Нашата желязна лейди ще го разпъне с въпроси, като ще иска обяснение за своеволието му. Чиновникът ще усети гнева от безочието си и на останалите си срещи в София. “Стореното от Майкъл Лий е еднолично негово решение, Брюксел не седи зад него”, обясниха за “Стандарт” дипломатически източници. Според тях чиновникът Лий има предубедено лошо отношение към България.

в.19 минути
Майкъл Лий, който се превърна във Враг №1 на България, каца днес в София. Еврочиновникът вече си призна, че клъцнал 220 млн. на България, без да е отчел нейния напредък през последните 6 месеца. Същия този напредък ЕС подмазвачески нарече 2 дни по-късно “забележителен”.
Майкъл Лий може да е враг No 1 единствено на облажващите се от еврофондовете крадци приближени до комунистите, но не и на България. Наглостта на червените очевидно е безгранична, сега са страшно възмутени от този лош лош човек спрял финансирането на любимите им олигарси и то точно преди изборите, баси е тва е гад, мръсна европейска гад, ние си крадем съвсем спокойничко и необезпокоявано а този изрут има безочието да спре кранчето!!!
За двата цитирани официоза, коментарът е излишен.

Още по темата
Български гняв…, Longanlon
Как се предплаща орден, Иван Бедров
България ли прие ЕС за член?, Нели Огнянова

за корупционните практики
Наглостта им няма граници - Капитал
Голямото замазване - Капитал
Людмил Стойков и Марио Николов лъснаха в измамите по САПАРД - Dir.bg заб. Първият спонсор на Гоце

и нещо по заглавието ;)

4 коментара:

 1. Стига бе!
  Ще пукна от смях, направо!
  Комунистите не са нищо друго освен крадци - това го е установил най-големият им изследвач, Бунич.
  И се вижда колко потресаващо малоумни са, когато изпаднат в тежка ситуация!

  ОтговорИзтриване
 2. Абе твоите заглавия са станали като на dnes.bg. Мисля, че възмутената женица трябва да пусне една тема и за твоя блог. Егаси меркантилния тип. Ти си по лош и от продуцентите на Big Bro ...

  ОтговорИзтриване
 3. hahah. samo taka voxy. tvoite statii sabujdat emocii. tva e hubavo. bai stoen

  ОтговорИзтриване