неделя, декември 07, 2008

Нещо против Dnes.bg?

От блога КакНеСе обявяват конкурс на тема анти-Dnes.bg повлияни от писмо на читателка възмутена от поведението на сайта и безобразните заглавия, които се публикували там. Според покъртена-та и разтърсена читателка "90% от заглавията, които се слагат на сериозни статии, са меко казано нелепи, но не е това най-наболелият проблем. Сайтът умишлено слага и такива заглавия на статиите си, чрез които разпалва конфликт Столица-Провинция" уеуе, ма тези в dnes.bg са престъпници!!! Читателката е твърдо решена да води борба до дупка, неоставяйки току така нещата, и се обръща с призив към цялата българска нация да застане зад каузата "Аз не чета днес.бг! Сайтът, който разединява българската нация!"

И така в качеството на част от цялата българска нация зад каузата застава блога КакНеСе с конкурс за банер на тема: "Аз не чета днес.бг" и "Бъди готин, не чети дезинформативни сайтове като днес.бг" а в случай че имало голям интерес можело и по-глобално да се подходи с "Аз не чета сайтове на Инвестор ГРУП"

Като фен на Dnes.bg, особено на заглавията им, съм силно разтревожен от събитията. Само си представете кошмарния сценарий цялата българска нация спира да чете Dnes.bg и закрият сайта?!? не не, не искам и да си помислям, до какви катаклизми може да доведат действията на тази потресена, разтресена, покъртена, разклатена.... читателка. И де да беше само тя, първия коментар под призива говори за сериозно и масово възмущение, а ето го и него
phoenixxbg: Подкрепям с две ръце! Сайтът цели не само такова деление,а всякакви конфликти на интереси/мнения, с цел генерирането на трафик. Статиите са скандални, що иде реч за конфликти базирани на сексуална ориентация, религия, социален статус и още, и още... Лично аз съм потресена и от стила на писане и от евтините порно ефекти търсени с оформлението. С огромно желание се присъединявам!
Да видим някои от заглавията от последните 10 дни в dnes.bg
Oh-la-la! Най-дълги презервативи за французите!
Осигуряват ритнитопковците върху 750 лв.
Нов артикул на червената агитка: секскукла "Томов"
Дядо Коледа е стар мръсник
Млъкни или умри
Тези лоши, лоши ченгета...
Галев пак цъфна при ченгетата
Съпрузи с по 2 куршума в главата
Отврат! Тъпи новогодишни подаръци
Отново гола - Саманта от "Сексът и градът"
Скапаняк или мечта?
Лужков съвсем пощуря: Гейове ли? Презервативи ли? Айде стига!
Мишки опоскаха сирене за $ 1 млн.
Търсиш готино момиче? Бегом в гей клуба
Евтим Милошев по без гащи при Азис
Луис Карол си падал по малки момиченца
Еротична покруса в Амстердам, вместо проститутки - галерии

5 коментара:

 1. мда, тая е като същите фригидни лелки, които подават сигнали срещу "прекалено разголени" клипчета в утубето

  ОтговорИзтриване
 2. на тея най-слабите им статии са глупост, най-силните абсолютни глупости!

  ОтговорИзтриване
 3. И аз да си кажа - против съм! Против съм всякакви такива каузи за неща Против. Ако никой не ги го направа - къв е проблема. Дали е хубаво или лошо е естетичен въпрос, а от естети опазил Господ.

  ОтговорИзтриване
 4. Като има търсене, има и предлагане - някои хора се кефят да четат простотийки. Аз съм се забавлявала със заглавията им, но не се зачитам, щото почвам да се ядосвам. Идва ми прекалено много.

  И на кое място беше днес.бг по посещения?

  ОтговорИзтриване