вторник, декември 02, 2008

Защо бе!?!

Big Brother От тези, които останаха в Къщата на брадъра Иванина трябваше да спечели, дори само защото е престъпно красива, най-красивата участничка за всичките 4-сезона, но не е само това, за 72 дена в Къщата не си позволи да нагруби никой, показа достатъчно интелект напук на етикета, който веднага се лепи от нещастни лузъри на всяко красиво и русо момиче - "тъпа руса кифла", е как на всички им пречи точно русите и красиви да са тъпи, а не се забелязва цялата останала маса прости кратуни, която ни заобикаля, или ако си грозен и космат ти е простено да си тъп.

Има един много важен момент с избора да се изгони Иванина пред този на Наталия и той е свързан с народопсихологията на една доста голяма извадка от по-простоватата част българи следяща Big Brother - той е че се предпочете фалшът, злобата, псевдоморалът и лицемерието, прекалено голям дразнител се оказва самочувствието и красотата все още в България, както и по-разкрепостеното поведение, затова ако искаш да спечелиш Big Brother - бъди скромен, вкарай се в сълзлива драма за да те съжалят, щото да се съжалява е така любимо и предпочитано най-вече занимание, играй и се стреми да си онеправдан, докосни чувството за справедливост, бори се за sms-ите на дебели грозни целулитни лелки, приключили със секса.

4 коментара:

 1. Ами всъщност любимата ти Иванина бе просто платената кучка, предварително избрана от продуцентите и показваща цици за повишаване на гледаемостта. Вероятно е взела предварително некой лев за което, тъй че не я мисли.

  ОтговорИзтриване
 2. Спомни си какви идиоти спечелиха предишните епизоди на ББ и ще разбереш по-добре защо любимката ти нямаше шанс. Дано не си заложил !

  ОтговорИзтриване
 3. Мхм... да ти кажа много ми беше гнусно да гледам как я пипа онази обратната. Честно. Как я мачка, гняви, лигави, целува, пипори и т.н. Може би затова, исках да си тръгне тя. Странно ми беше как не осъзнава /или се прави/, че това не е като онова, а баш си е като другото... :)
  Но пък и моят любимец Мартин рано рано си тръгна...

  ОтговорИзтриване
 4. Наталия е по-зряла като личност, почти еквивалентно красива без силикон и далеч от мутробароковата естетика на Иванина и Денислав.

  Иванина щеше да оцелее срещу почти всички от останалите участници, ама такъв й беше късмета

  ОтговорИзтриване