сряда, ноември 19, 2008

Спокойно! Няма място за паника

Култов пресрелийз на столична община успокоява будни граждани
Във връзка с получени сигнали от обезпокоени граждани че неквалифицирани водачи управляват трамваи Столична община апелира софиянци да запазят спокойствие. Гарантираме, че в градския транспорт няма опасност пътниците да попаднат в трамваи, управлявани от неподготвен водач като Сергей Станишев. Ватманите в градския транспорт са квалифицирани, преминали са 3- месечен курс на обучение и всички те имат положен изпит и свидетелство за управление. Още преди курса кандидат- водачите полагат психо-тест и представят медицинско свидетелство за здравословно състояние.

Столична община призовава гражданите при слизане и качване от превозните средства да използват спирките на градския транспорт . Предупреждаваме ,че предложеният в клипа на БСП начин е опасен и крие рискове за тяхното здраве. Напомняме на гражданите ,че комунистическите идеи не са превозен документ и столичният електротранспорт разполага с модерна работеща тикет- система.
По повод получените сигнали Столична община изпрати запитване до КАТ дали лицето Сергей Димитриевич Станишев разполага с документ за управление на трамвайна мотриса.

- Столична община

2 коментара:

 1. Въпроси:

  1. Какво значение имат ватманските не/способности на това лице? Сергей Дмитриевич Станишев е син на корифейния кадър на ЦК на БКП Димитър Станишев. Като такъв автоматично получава власт в наследство. А партията/мафия БКП и нейния ЦК автоматично (без никой да пита нейните редови членове) се преобразуват/преименуват на ВС на БСП.
  Автоматично, без образование и нито 1 ден трудов стаж, Сергей получава заплата колкото 10 ватмани.

  2. Вестниците Дума, 24 Часа, Нощен труд и Уикенд се продават срещу пари. Журналистите, за всичко преписано и измислено, получават заплати. А този сайт, въпреки че се чете безплатно, едва ли има достатъчно посещения и от Марс.

  Защо си губите времето и пишете на вятъра?

  Константин Тодоров, koniv@abv.bg.

  ОтговорИзтриване
 2. То горното е вярно, но и тоя дето му е конкурент на изборите е същия червен боклук. Даже по-голям боклук.

  ОтговорИзтриване