понеделник, ноември 03, 2008

Хамилтън снощи, утре Обама. Черните атакуват!

Барак Обама Луис ХамилтънИ двамата са ми симпатични, не бих казал, че съм сред феновете на Хамилтън, но му симпатизирам, страхотен талант е. Миналата година доказа, че е по-добър от Алонсо в директен равнопоставен сблъсък, тази и от всички останали, Маса още от инфантилното му държане /на пресконференциите/ и излъчване си личи, че не е роден за шампион, няма го шампионският манталитет в него и някак закономерно загуби титлата. А за финалът - е няма такава драма, направо да се усъмниш :)

Младото но не за F1, а политиката - Обама също е на път да спечели, въпреки гнусната компроматна война, която последната седмица се излива върху него. Прави ми впечатление как е пълно с коне с капаци, които само защото предпочитат дясната идеология изобщо забравят да отразят личността. Републиканците и една маймуна да им посочат, те ще гласуват за нея, само и само защото е републиканец, между впрочем Буш си беше точно маймуна и видяхме какво постигна и сега тези зомбита са за един ходещ труп, който като нищо утре ще пукне с това тежащо тон здравно досие пълно със здравословни проблеми, как такъв дъртак може да изпълнява президентски функции бе? отделно с фашизираните си разбирания, копелето е за разстрел, поредния гнусар в отбора на корпоративните интереси, които тази година завещаха дългове в размер на 700 милиарда, иначе дясно та дясно, само че това е изродено дясно 5% разполагат с мангизите, въртят едни хартийки, играят си с парите на хората, не създават никакъв брутен вътрешен продукт, и въпреки това, наивни теоретици се натискат да са точно за това дясно.

2 коментара:

  1. Димитър Н. Митев03 ноември, 2008 16:35

    Лошото е, че за нашите географски ширини това с младостта не важи! Четох някаде, че талантливите се оправят трудно в живота. Мозъкът на гения преработва толкова много информация и идеи, че не му остава време да подреди самия себе си. Така и кариерата му е обречена.
    Всеизвестно правило е, че талантът трябва да бъде обгрижван и култивиран. В Щатите например има хиляди агенции, които грабват генийчетата още от люлката и се грижат за безпроблемното им развитие. Тук обаче оставяме таланта да се оправя сам и резултатите са……..

    ОтговорИзтриване