сряда, октомври 08, 2008

Преминах на WordPress

но не с този блог, а с VOXY-TUBE
причината от неделя при отваряне се появи ето това
Не ми изглежда нормално Google/Blogger да предупреждава в сайт със собствен домейн, ако беше xxx.blogspot.com ОК, но в tube.voxybg.com да има предупреждение и то заради цици не ми допада особено. Читателите "свързали се с Google" сега може да се свържат с арменския поп или някой еблив негър да им пръсне пуританските задници.

10 коментара:

 1. копеле, ти представяш ли си що за идиоти са били българите, свързали се с гугъл заради циците в блога ти... честно, съществуването на подобни дебили не мога да го осмисля...

  ОтговорИзтриване
 2. само отлагам и аз тая стъпка... късмет с новата платформа

  ОтговорИзтриване
 3. Бе едва ли само българи ти идват на блога :) Пък ако се сърдиш на някого сърди се на Гугъл. Те стават все по-добри в цензурирането на интернет :)

  ОтговорИзтриване
 4. Long, представям си едни свине-майки грухтящи злобно, цъкащи език и разтрепрени търсещи формата на Blogger за оплакване при вида на поредната сексапилна мацка, самоуспокояващи се че не го правят заради вида си, а за децата

  Emin, не е много страшно под WordPress

  Ju, подложен съм на системен Google-тормоз, след AdSense и YouTube сега и Blogger ме цензурират, определено са виновни, толкова да мразят циците, да не говорим за очевидната дискриминация, мъжки зърна може, зърна на деца може, но женски зърна не може!?!

  ОтговорИзтриване
 5. циците за един по-добър свят....

  ОтговорИзтриване
 6. не го правят потребители на блогспот, а служители на блогспот. появи ли се гола цица - предупреждение за съдържанието. циците са опасни за вашето здраве.

  ОтговорИзтриване
 7. направи си собствен домейн и публикувай каквито искаш органи - проверено. Интерпретацията за дискриминацията ме кефи!

  ОтговорИзтриване
 8. dzver, те са основните заподозрени, аз навбара го крия, а на него е флагчето за маркиране на неподходящо съдържание, да ходиш специално да попълваш формата им за оплакване ми изглежда досадно занимание

  slavy, собствен домейн и хостинг си имам :) и преди да ме ебнат така подло, а за органите се ограничавам само с публикуването на женски

  ОтговорИзтриване
 9. блогър стана много гадна платформа и затова я заебах. освен цензура, тромавост при постване има и много бъгове. честит нов адрес в по-добрия wordpress :)

  ОтговорИзтриване
 10. WC_00 каза:
  Чудесна новина, най-после разкарах стотинкара шибан voxy.
  Защо се оплакваш, направи си блога само за поканени и си гледайте вимета, колкото искате, сдуханяци.

  ОтговорИзтриване