понеделник, октомври 27, 2008

Пълно е със самотни майки

във възрастовата 20-35 години, повечето заради раздяла, а не някоя трагедия, очевидно сгрешили в преценката си за бащата и избързали с раждането на фъстъка, който колкото и готино хлапе да е, отказва някои от потенциалните следващи мъже в живота на мамчето, вероятно отказът от аборт е сред основните причини, било убийство, дрън дрън, унищожаването на няколко клетки да е убийства, аре глупости, но по-интересната причина е желанието да родиш на 20, от човек който познаваш примерно от 2 години, е какво е това беее??? ако не предизвикване на съдбата да те преебе хубавичко и остави без мъж и с памперс в ръка, може и да не е чак толкова лошо за някои фенове на бебчовците, ама си е гадно, още по-гадно за бебо ще е ако го оставиш на баби и дядовци да го отгледат, направо си е престъпление, познавам няколко мъже с бабишки маниери вероятно придобили ги точно заради дългото им съвместно съжителство с дъртаци, ужасни дразнители са ми

11 коментара:

 1. Пропускаш фактора, че по-голямата част от жените ИСКАТ деца, не че ги е страх от аборта. Някой ги искат по същия начин, по който искат точно тези обувки или тази чанта. Други ги искат с идеята да имат някой, който безрезервно да ги обича (дете) или да задържат до себе си някого (мъж). Други смятат, че "жената, която не е раждала, не е истинска жена" или по навик правят каквото правят всички - раждат деца; всичките ми приятелки имат деца, само аз нямам и давай, бързайте да бързаме, че изтървах последния влак, бездетна на 24. Или просто ги удря хормона по същия начин, по който удря пубертетите - само че идеята-фикс е дете. Аз уж не съм такъв човек, но като станах на 25 и ме ухапа щъркела, изгубих цяла година да мрънкам и да врънкам, че искам дете, за щастие ми мина.

  ОтговорИзтриване
 2. Ами не, не си прав. Аз съм част от представителната извадка, заедно с цял форум самотни родители (предимно майки, макар че има и татковци). Няма нито една, която да не е направила аборт по някакви си причини и затова да е останала самотен родител. Просто родителството много променя хората и подлага връзката на страховито изпитание, на което тя не винаги оцелява.
  Това е.

  ОтговорИзтриване
 3. за това страховито изпитание не значи ли, че грешно е бил преценен бащата, че ще издържи

  ОтговорИзтриване
 4. Ти как би преценил един мъж дали ще издържи? Как можеш да го знаеш дали аджеба ще сте заедно и след детето? Може и 8 години да сте заедно и пак да се разделите след появата на детето.

  ОтговорИзтриване
 5. А защо си мислете,че с едно дете ще заздравите връзката?

  ОтговорИзтриване
 6. @voxy - няма начин да прецениш преди да се случи. То в общия случай самият мъж не може да прецени, камо ли пък човека до него.

  @ maumyh - такова нещо никога не съм твърдяла. Твърдя точно обратното.

  ОтговорИзтриване
 7. повечето самотни майки просто не струват като жени и бащата е избягал (понякога не е имал и сериозна връзка)

  в егоистичния меркантилен свят самотения родител е съвсем нормално нещо

  ОтговорИзтриване
 8. @ Bruce Wayne - wow, какви перли на мъдростта.
  Горкия баща, дето му се налага да се прибира вкъщи след работа и да слуша бебешки рев, вместо да си пие питието в бара и да си гледа мача. И лошата му жена го кара и да й помага, предполагам? Лоша, лоша, неблагодарна жена, която не го слуша благоговейно!

  Случайно да си самотен родител, та да декларираш колко е нормално?

  ОтговорИзтриване
 9. @Birdy,не точно.Но когато имате прблеми с партньора не си ли мислите,че едно дете би я заздравило?

  ОтговорИзтриване
 10. @ maumyh - ами не, поне тези от нас, които не са кухи лейки не си го мислят :)
  Всъщност истината е точно обратната, едно дете кара и най-малката пукнатина в отношенията да стане гигантска пропаст.

  ОтговорИзтриване
 11. Ама ти наистина си зле...

  ОтговорИзтриване