събота, октомври 11, 2008

Моменти от Къщата

Big BrotherОчакват се любопитни моменти от понеделник с влизането на Скобара /Ескобара/ в Къщата. Ако Цецо се спаси от изхвърляне, което е много вероятно предвид почти сигурните отпадащи - Ирена и Петър, е възможно старата интрига помежду им да се възроди с пълна сила вътре, според източници от чата на Big Brother в миналото като представители от двете страни на закона, Косьо Босьо е натупал Цецо оттам идва и физиономията, която Цецо направи в момента, в който се досети кой е в самолета. Двамата имат възможност и на друго поприще да се конкурират - и Цветан и Константин го дават песнопойци със завидни гласови данни и желание :).
***
Живото в четвъртък беше поредното предаване с изключително неподходящ подбор на гости, като най-голямата грешка - Мартин Захариев, който няколко пъти подчерта как не е гледал нито един епизод досега, не бил следял и предишните сезони, на това може да се отдаде желанието му да разтяга локуми, разтегнати още при появата на Big Brother - 2004-та, отделно не съм сигурен до колко зрителите на Big Brother си падат по провлачения и носов, снобарски изказ характерен за Мартин, който между впрочем е доста ерудирана личност срещу която Милен беше като пале с постоянните си подскоци и повтаряне на едно и също в продължение на 10 минути, като се започне от една от най-големите глупости, която всеки сезон се върти - Къщата била представителна извадка на българите - глупости, в Къщата са хора, които Х члена жури са сметнали за интересни забавни провокативни гледаеми
***
и едно мнение от форума на биги
xl@bigbrother: Който иска да гледа секс, да гласува против Даниела като я изкарат на пангара, защото тая дебела свиня е окупирала женския лагер и е сложила ръка, буквално, на всичко което става за нещо. Нямам абсолютно нищо против факта че е лезбийка и даже ми беше симпатична в началото, но после простотията и взе превес и почна супер собственически да се разпорежда и да "пази" жените. Откакто се слага на Иванина направо ми се повръща от нея, ясно е че ситуацията и идва като манна небесна, защото лезбийките в реалния живот са същите като нея на 95%, т.е. разплути грозни плужеци, та сега стана разногледа, първо с Наталия, сега с Иванина.
И тя горката, колкото е отворена с мъжете, не знае как да реагира на смехотворните свалки на Даниела, а тя дефакто прави същото което правеше Камен, 1 към 1, същите елементарни пубертетски лафчета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар