петък, октомври 03, 2008

В понеделник Голямото влизане?

Big BrotherПо всичко личи, че понеделник ще е денят в който Съквартирантите най-накрая ще се доберат до Къщата на Big Brother, ще бъдат спасени, но друго ме вълнува повече - докога гости на Милен ще са - никому неизвестни чистачки, пенсионерки, тъпи и грозни лелки и още по-грозни чичковци, а за капак тази вечер някакви хлапаци! Докога БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! И колкото и важна да е темата за инвитро оплождането мястото й не е между 20:00 - 21:00!!!
А bigbrother.bg отново изпуши и го няма никакъв, Алекса показва трафик за BigBrother.bg равен на целият на btv.bg от старта на шоуто, определено интересът е огромен.

Едно мнение от форума на bigbrother.bg, с което съм напълно съгласен
ffsopola: Значи ей тва е демо на българската импотентност като стане дума за правене на шоу. На Милен е казано с много отговорен тон "Викай, с викане правим рейтинг". Милен почва: Ааааааа?, Оооооо!, Ууууу..., а също така и Еееее. Той, милия, въобще не усеща тона на предаването, важното е да го направи цирк, в който се чува само той. Той има нахалството да пита "Ти сигурна ли си, че познаваш мъжа си?".Wtf?!

После влиза психоложката им, която обявява "Ами аз съм правила изследвания върху Филип, уточнявам - не върху Тошко, върху Филип, и съм изчислила, че той е агресивен, депресивен и въобще ти, Цветелино не знам как го търпиш толкова години"... Тъпа. Путка. Филип изигра всички тия измъчени лайна, за да му ударите край на мисията, защото му писна да мълчи. Ако тоя тип е депресивен, аз висвам суицидно на първото срещнато дърво. Агресивен може да става като се напие, и тия лайнари ще използват това 100%, но до момента като Тошо беше като на бета-блокери. Така че: тъпа путко, моля еби се в селската си грозна диалектна срамна уста.

После се включва соц режисьорът с разбирания за шоу от 80-те. Той го раздава весело - той се сеща чак на финала, че всъщност Филип се е подложил на унищожителен цирк, за да имат дете с жена си. До момента, в който се сеща това по грешка, той не забравя да го третира не като добър актьор, който е направил на две стотинки всички в къщата, а като на внезапно поумняла маймуна и иска да гледа Тошко до края на живота си. Да, добре, кретен, тогава си осинови Дойчин.

Ебати лайнарите нещастни, един прост селянин от Созопол им направи предаването златна мина, а те се насраха отгоре, все едно влизат в телевизия за пръв път и то заради някви кретенски първобитни разбирания как се прави шоу. Да направиш така, че хората да пердашат молитви Ники Кънчев да се върне - ето това е геройство, браво педеруго.

3 коментара:

 1. След като няколко пъти мернах из нета писания за този "Тошко" реших да погледна за какво става въпрос в сайта (клипа "Тошко с чук в ръка"). Тоя е направо гениален!

  Няколко пъти ми се случва да попадам на "Часът на Милен Цветков". Тоя наистина много вика. Възможните причини за това са 3:
  - Живее сред глухи хора
  - Живее сред много шумни хора
  - Има лайна в ушите

  ОтговорИзтриване
 2. Милен се търпи заради импровизацията, но онзи Лукакнков хич не ми се връзва там. само налива стрес и размахва ръце като вятърна мелница

  ОтговорИзтриване