вторник, октомври 07, 2008

Big Bro

Big BrotherЕдно красиво, чаровно, умно и усмихнато хлапе срещу грозен, озъбен и клиширан келеш. Момичето с ромски жилки/според някои/, келешът "100%" българин кой ти е по-симпатичен, ромчето или българина? Факт е че поне 90% от ромите са отрепки, но това не прави останалите 10% такива и точно тези 10%, в които има лъч светлина че ще дойде денят в който ромите да приемат нашата ценностна система, да се интегрират, най-малко заслужават кретеноидното отношение на лайнари пишещи се нацисти като копелето Петър с отношение не към личността, а към групата, расата, религията... Всъщност самият Петър - евтин, добре познат образ - футболен ултрас, фен на Хитлер и сапуните, мразещ цигани, турци, гейУве, грозен, непривлекателен, отблъскващ определено не заслужава да му се отделя внимание, то представянето на Ангелина заслужава, това момиче снощи показа, че е родено да бъде звезда обича камерата и камерата нея, никакво кой знае какво притеснение, съвсем ясна мисъл и страхотни отговори на глупостите които Миленчо /този вече е жалък, как не престава да ни занимава със себе си/ успя да изръси.

8 коментара:

 1. Този пич трябва да го накажат сериозно. Да си тръгне това хубаво момиче заради него.

  Може да си прост, прост, ама чак толкоз да ходиш да изискваш от хората да ти се доказват дали са цигани ли не. И приятелите от студиото му бяха пълни отрепки :(

  Развалиха ми цялото шоу :( Не трябваше да си тръгва момичето :(

  ОтговорИзтриване
 2. Само не ми казвайте, че са изгонили циганката

  ОтговорИзтриване
 3. не са я изгонили, сама пожела да си тръгне не само заради Петър, а и змиите интригантки сред жените

  ОтговорИзтриване
 4. миленчо не е жалък - той просто си пасна на мястото. ролята на водещ на такова предаване му отива, за разлика от ролята му на водещ на предаване за политика и обществени въпроси, където е смешно нелеп

  ОтговорИзтриване
 5. Хайде стига с това етническо разбиране. след като 90% са крадци, то следва когато се говори за всички цигани като цяло, да се обобщават, че са крадци. Защо Европа е кастрирала циганите през 18-19 век? Защо ги върнаха от Норвегия със самолетите? А правилно се държеше Петър за едни да за други не, НО в крайна сметка никой не е обидил. А Миленчо е "гола вода"

  ОтговорИзтриване
 6. много е лесно да си етнически толерантен, когато не си си имал вземане-даване с етноса, който защитаваш ;) Супер често съм го срещала с хора, защитаващи цигани. Обикновено им се отговаря да отидат в Красна поляна през нощта така малко да си преосмислят позицията.

  Хората винаги ще имат предразсъдъци и винаги ще поставят един етнос или група хора под общ знаменател. Big fucking deal! Хората, които го приемат лично са смешни. Аз също смятам, че 90% от циганите са измет, но това не ми е лайт-мотив, когато ги гледам по телевизията. Това е единствено предпазна мярка, докато ходя по улицата :)

  ОтговорИзтриване
 7. не ми се коментирше, ама треа. аз съм расист защото не харесвам расистите. много е лесно да съм етнически толерантна защото бях пикла, когато баща ми работеше в училище за "бавноразвиващи се". там бяха най- вече цигани, нормални, заради безплатната храна и пансион, не защото имаха някакво заболяване. родителите им ги бяха изпратили там защото нямаха възможност да ги издържат. разхождала съм се стези хора, седяла съм им в скута, говорела съм с тях и не откривам разлика. имаше всякакви. в красна поляна, късно вечер, често ходя. с кола. не ми е по - различно от ходенето в дружба, овча купел, емил марков или зона б 5. поставям всички турци, които съм срещала под общ знаменател: всички са стахотни хора.

  ОтговорИзтриване