петък, септември 26, 2008

Тошко се казвам. Пишка ми се

Big Brother 4 Биг БрадърАбсолютни изроди! Възможно най-добрите изкопаеми - мъже влизат в Къщата. Изпълнителят на ролята Тошко е уникален, вярвах че наистина е олигофрен до момента, в който каза пишка ми се, идеята е колкото проста толкова и гениална на сценаристите, аз за по-добра тайна мисия в Къщата не се сещам. А цялото изпълнение на Тошко може да се сравнява само с това на #1 клоун в Къщата до момента - Пламен(Анатемата). Този сезон определено е сезонът на изродите, фрийк шоуто което ни очаква има потенциалът да бъде най-интересното от всички предишни издания. Докато преди идиотите бяха 30-40% сега имам усещането че са 70-80%. Другият изгубен, който ме съмнява за поредната роля е Владо, не може този образ рисуван в куп филми и клипчета да е толкова реален и истински, колкото Владо се опитва да го покаже, може това да е била стратегията му за добиране до Къщата.
Румен Луканов е най-подходящият човек в България за водене на възможно най-безсмислени sms-гласувания, адски увлекателен. Харесва ми избора на мъже в Къщата, значително по-качествен подбор от кифлите, харесва ми и новият глас на брадъра, всъщност май всеки нов глас би ми харесал при флегматичният смотан глас от старта, хубаво е че продуцентът се вслушва в мнението на публиката, официалният форум беше буквално залят от теми и мнения срещу гласът

още за нашествието на мъжете
Big Brother пусна тежката артилерия

Agent 47 e в Big Brother 4
big brother 4 биг брадър

10 коментара:

 1. Нека да отбележим , че с "Пишка ми се!" започва книгата "Форест Гъмп", в която героя също е бавно развиващ се..

  ОтговорИзтриване
 2. http://img216.imageshack.us/my.php?image=acab1ol3.jpg

  Петър е нашия фаворит :)

  ОтговорИзтриване
 3. Еее, съжалявам че не съм го гледал значи, ще потърся в нета дали го има :)

  ОтговорИзтриване
 4. Аз лично му гледах само влизането на този и видите ли се възмутих как може да вкарват такива хора в къщата ( самолета ) и как искат да ни карат да се смееме на болни хора и т.н. и чак сега разбирам че всъщност всичко е игра :).

  Щеше да е интересно да не ни казват 2-3 дена, че пича си е съвсем нормален, да видим дали ще успее да излъже цяла България и ако успее направо да му дават Аскеер ( не че тая награда има някаква стойност .... ;) )

  ОтговорИзтриване
 5. да определено беше разочарование че го разкриха, трябваше поне ден два да запазят тайната, доста шум щеше да се вдигне, то и сега се вдига де, ама не разбирам защо да е гавра, ако на някой му е смешно /като гледам на почти всички/ какво са му виновни продуцентите??? има ги такива олигофрени, те нямат ли право да влезнат в Къщата??? има човешки права все пак :)

  ОтговорИзтриване
 6. много сгрешиха с издаването на Агент Тошко, можеха цяла седмица още да доят кравата :(

  ОтговорИзтриване
 7. Сигурно щото тия хора са болни и едва ли е особено етично да ги показват на цяла България с едничката цел да им се присмиваме.

  Иначе ако бяха оставили и нас в неведение, щеше да стане доста интересно - щяха да се навъдят разни моралисти ( специално в нета ) дето щяха да осъдят малодушието на хората от Нова, а може би и някоя организация за защита на човешките права щеше да се обяви против кощунството.

  А иначе на онея вътре дето трябва да го разобличават, ще им е малко по-лесно ако помислят малко логично - за да се качиш на самолета, трябва да се подпишеш някакви книжа, че си съгласен да те наблюдават и т.н. (иначе е противоконституционно(освен ако не си от ДАНС)). На лудите обикновено не им се дава да подписват каквито и да било документи - имат си настойници за тая работа. Обикновено това са родителите на лудия. Малко ми е трудно да си представя, че има родители дето биха се съгласили да използват болното им дете за храна за сеирджиите ......

  ОтговорИзтриване
 8. http://img516.imageshack.us/img516/6177/kratossssod9.jpg
  Кронос в костюма на Агент47

  ОтговорИзтриване
 9. Кратос де :)
  не3нам 3ащо винаги го прекръствам на Кронос :)))

  ОтговорИзтриване