неделя, септември 07, 2008

Сергей отново

Има общини, които са изразили готовност да приемат, част от балите от столичния боклук. Няма да ви ги кажа защото и при предишния опит на правителството да реши проблема, създаден от некадърниците в Столичната община, те правят контраопит да провалят предлагането решение.
Да си премиер и да използваш думи като некадърници е нелепо, освен силно опънати нерви, които както се вижда се късат все по-често, Сергейчо показва абсолютна хлапащина - има нещо, ма няма да ви кажа нищо, щото много знаят???

Вероятно за премиера кадърни са хора като уволнения шеф (едва след като беше разкрит от журналистическо разследване на Капитал, и силен натиск от ЕС) на пътния фонд Веселин Геогиев дал на брат си поръчки за над 120 млн.лв., или спонсорът на президента Людмил Стойков обвинен в източване на програма САПАРД и то от ОЛАФ, може би защото в МВР са прекалено кадърни за да хващат червени бизнесмени, че и спонсори на Първанов.
А всъщност може нещо друго да има предвид с неКадър-ни - не са кадри на комунизма като него
Сергей Дмитриевич Станишев - син на Димитър Яков Станишев, бивш секретар на Централния комитет на БКП и на професор Дина Мухина. Съветски, а после руски гражданин от 1966 до 1996, когато придобива българско гражданство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар