вторник, септември 30, 2008

BB4: Най-накрая имаме бой

Big Brother счупи телевизора и тази вечер, така го счупи че днес цял ден отново ще е в устата на всеки втори в България. Боят изумява - куп страхливи мъжки путки стоят и гледат безучастно как курвата Панчев вкарва крушета в главата на падналия и несъпротивляващ се "арабин" гадно, адски гадно. Всички лайнари треперещи да не бъдат изгонени заради участие в бой реално се изхвърлиха от играта с подобно безучастно отношение към ситуация като тази, в яда си човек не знае какво прави, често неща за които съжалява дълго, задължително е да бъде спрян, но не, всички помиярчета там подвиха опашки, каквито и гузни обяснения да дават след това, а те цяла вечер не спряха да се обясняват, лайнарчета начело с кухият нацист, дементния Цецо и злобарчето Камен, които на думи бяха големи мъже, така се осраха, че 300-те хилки през крив макарон ще ги видят, колкото и алчните им гъзове да ги сънуват.

Изумително е Панчев да е такъв любимец на маса народ дори след подобно сбиване, някакви тъпи клакьори в студиото на Биги му пляскаха, вярно че им дават жълти левчета да висят там и да пляскат, т.е. кво може да се очаква от куп нещастници изкарващи си хляба с пляскане, но все пак има си граници. Копелето беше най-отвратителната твар в Двора и изпитвам неописуема радост от начина по който изгоря. Край с изнервящите му курвенски гримаси и тъпи шегички, край с цялата селяния, която това комплексарче от центъра на София, излъчваше в ефира. Отървахме се, остава учудването, как толкова жалък и евтин бай-ганьовски типаж успя да заблуди че е куул такава голяма част от публиката, включително куп Съквартиранти прекарали 4 дена в непрекъснато облъчване от простотията му.
Начинът по който бе изхвърлен впечатлява, набутаха го в студиото, минути след екшъна и този както и при влизането си глътна езика, образно казано, че то в тоя брадър кво ли не се случи, а сме само в 8-ия ден. И както така го глътна успя да си каже какво му е на душа - Big Brother да му платил нещичко, ти еба майката за кое да ти плати бе маймуно грозна, надявам се арабина да го уреди с пластична операцийка на фейса, че е по-зле и от гъза на Азис, преди клизма особено като застане в любимата му глуповата усмивка не че арабина изглежда особено добре след интервенцията, но някак трябва да има баланс, определено гнусаря Панчев заслужава му строшат тиквата.

Един от цитатите на вечерта
шушнат на Милен в слушалките "Ти си", а той "Е какво аз съм аз съм, то това(боят зад гърба му) е по-интересно от това(студиото)"

Като за капак на вечерта в Малката уста неповторимата Венета беше събрала интелектуалците Пеньо, Пацата и Радо-прашката.

11 коментара:

 1. Еее не си прав , бате. Дани боксиорчето от Левски беше най-веселия типаж в къщата . Доста хора ще спрат да гледат ББ заради изгонването му.

  Иначе коравия бой го има тук : http://www.vbox7.com/play:f6ac4852

  ОтговорИзтриване
 2. Това е реклама за свободните двубои

  ОтговорИзтриване
 3. "комплексарче от центъра на София" - това доста добре го описва, става и "селски тарикат от градски тип"

  "малката сестра" нещо издиша, "голямата уста" с Додуков беше с пъти по-гледаемо

  ОтговорИзтриване
 4. Oсвен че рита и удря паднал на земята човек, друго едва ли има какво да му се гледа на този" весел" типаж.

  ОтговорИзтриване
 5. Абе свежи лафчета пускаше от време на време. А и ще ми кажеш ли кой от мъжете беше по-голям веселяк от него ?

  ОтговорИзтриване
 6. Cвежите лафчета не ми бяхз забавни, макар и подкерепени с гримаси. Не е достаъчно да си веселяк, трябва и акъл!:))

  ОтговорИзтриване
 7. "...остава учудването, как толкова жалък и евтин бай-ганьовски типаж успя да заблуди че е куул такава голяма част от публиката..." - няма нищо учудващо предвид факта какви хора са голяма част от публиката на ББ (не казвам всички, да не излезе, че аз пък съм много умен; което принципно си е вярно)

  ОтговорИзтриване
 8. Bruce Wayne, бъркаш се. Венета е по-"гледаема" от Дуков.

  ОтговорИзтриване
 9. в изповедалнята всички праскат тупаници :)

  ОтговорИзтриване
 10. това "шоу" си е чисто олицетворение на реалността извън къщата, напрегнат живот, изнервено ежедневие и скапания шопски манталитет: за некой лев и майка си ще погребе.....

  ОтговорИзтриване
 11. Оф...като всеки втори дебил има достъп до интернет в днешно време....ще изоблства от подобни малоумни коментарчета като на въпросният voxy или там какъвто е.

  Ти па големия мъж...все едно щеше да тръгнеш да разтърваваш двама почти непознати за теб...при положение, че може да изпуснеш толкова пари....колкто надали си заработвал в живота си. Още повече, че наглия мангал не млъкваше до последно...чак на пари се обзалага...и после да му се спести счупеният нос. Да бе...аман и от самаряни.

  ОтговорИзтриване