събота, август 23, 2008

Преглед на Maxim

Не мога да не пусна няколко бисера от последния брой на Maxim. Като начало - отговорът от Maxim на читател на Playboy:
(писмо до сп. Плейбой, бр.76)
Чета списанието и като цяло ми харесва , но имам една забележка - вицовете ви са много мръсни! В тях използвате груби жаргонни думи като, с извинение, "еба", "минет" и пр. Имайте предвид, че списанието ви не се чете само от възрастни, но също така и от подрастващи. Какво ще си помислят те, като попадната на нещо такова?!
Г.К.
maxim logoДраги Г.К., писмото ти сериозни ни разтревожи! Затова решихме да попитаме неколцина подрастващи какво всъщност мисля за тези "груби жаргонни думи". Те най-любезно ни отвърнаха да си "ебем пичката лелина" и добавиха нещо за майка ни, което ни е малко неудобно да напишем(за да не те травмираме съвсем и да вземеш да се гръмнеш, а списанието да остане без читател)

Олимпийски надежди
Ахмед Доган - спортно ориентиране

Е тоя как се ориентира, не е истина! Никой не може да стъпи на малкото пръстче на "Ага"-та. който вече 20 години така се оправя, че все е с победителите - да не кажем, че им е треньор! Ако Доган участваше на олимпиадата, той не само ще да финишира много преди останалите състезатели, но и набързо щеше да построи няколко хотела на финалната линия, докато ги чака! (Съвет към конкуренцията на нашия състезател: пазете си парите и часовниците, МОК не отговаря за тях)

Няма коментари:

Публикуване на коментар