сряда, юли 02, 2008

Край с ICQ 5 клиента за ICQ

icq

ICQ ми се струва прави поредна крачка към края си /Skype май отдавна изпревари кюто в България като брой активни потребители/, освен бъгавия си продукт, сега и принуждават да се преминe точно към последната им версия/ако това не е поредния им бъг/, ако затвориш прозорчето ти се затваря и кюто. Е мене ме принудиха да премина към последната версия на qip-а.
Пач за подтискане на проверката ако все още искаш да си на неподдържаната вече 5-ица от ICQ.

5 коментара:

 1. icq-то яко смуче, пък и със тия рекламки, блинк-блинк и разни други щуротии много дразни. Аз ползвам qip от 2 години и нагоре и съм много доволен (от край време си има tabbed chatting примерно :) Иначе за БГ е вярно, че битката със Скайп отдавна е загубена, но ми прави впечатление че в различните страни са се наложили различни месинджъри (и доколкото съм запознат windows messenger е много вървежен за запад, но защо?...не знам) .

  ОтговорИзтриване
 2. QIP, който ползвам от години, вчера пуснаха абсолютно същото съобщение.

  ОтговорИзтриване
 3. Аз ползвам ICQ само, за да ме известява, когато получа писмо в пощата си в abv.bg. Ако намеря нещо, което да го замени, изтривам Кю-то моментално! :D

  ОтговорИзтриване
 4. Аз съм доволен от шестицата. По-стабилна е и има няколко много важни нови екстри. Първо - с табове е по-добре, отколкото с отделни прозорци, и бързо се свиква. Второ, можеш да задаваш автоматично приемане на файлове от определени хора. Има и някои детски глезотийки.

  ОтговорИзтриване
 5. Като говорим за бъгове skype няма равен в тая област! Изпращаш ня някого съобщение, а той го получава след доста време, а понягога нигога. При icq няма такова нещо. Има множество клиенти за на всеки по вкуса. В новата версия има voip, който е по добър от на скайп, но за съжаление само компютър към компютър. QIP наистина е многа добър, но понякога има проблем с трансфера.

  ОтговорИзтриване