петък, юли 11, 2008

Простите показали червения картон на Костов

Чета интрото на интервю с Костов в Уикенд
"През 2001-а гласоподавателите не дадоха втори мандат на Костов, защото тежките реформи, които той проведе, се оказаха неразбираеми за мнозинството"
и не мога да не изкоментирам, тъй като този локум продължава да се върти и върти и върти, обикновено го дъвчат психясалите костовисти, каквата вероятно е и авторката на плазмодийното интервю.

Неразбираемо за обществото се оказа изключително високото ниво на корупция, прекалено многото забогатели братовчеди на управляващите особено тези на министрите - ако бяха само те ОК, без корупция не може, но да оставиш и братовчедите на братовчедите да крадат вече си е престъпление. Костов е най-успешният министър-председател след 1989-та но още един мандат щеше да му е в повече. Не е нужно кой знае какво взиране, а само малко по-обективен поглед за да стигнеш до този простичък отговор за основната причина, нереалистичните очаквания също са изиграли своята роля, но преди тях си е корупцията, която най-много бърка в червата на българина

5 коментара:

 1. Анонимен11 юли, 2008 17:10

  Хаха, леко безсмислена тема. Костов е най-успешния и малко хора го признават с ръка на сърцето било то от яд или завист. Когато стана убийството на детенцето на таксиметровия шофъор, той стоеше на стълбите пред народното събрание и даваше обяснения.
  Сегашните да не би да не крадат? Да не би да не ни спряха парите по куп програми? Да не би да нямаше куп скандали? Учебната година започна супер по-късно, след 300 разваляния на "седенките"...
  Човек трябва да мисли преди да пише :)

  ОтговорИзтриване
 2. хохохо да гледаш как някой казва, че най-голямото постижение на един премиер, е че е давал обяснения на стълби за някакво детенце е доста жалка картинка

  каквато са всички костовисти де...

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен11 юли, 2008 17:31

  всъщност вината е и в двете - тежките реформи и корупцията.

  ОтговорИзтриване
 4. Те костовистите че са болни - болни са. Ама и тези от "Раковска" 134 не са по-стока. А пък за сегашните управляващи да не говорим. Ако догодина Костов преглътне егото си и даде рамо на бате Бойко, може и да се получи някаква що-годе стабилна и сносна власт. Командира обаче ще иска да е командир, и в крайна сметка ще се закопае сам. А Бойко ще се чуди с кого да се коалира.

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен13 юли, 2008 11:05

  Longanlon, или бате Пешо... или както се наричаш... може би трябва да четеш по-внимателно, преди да говориш глупости. Дадох съпоставка с това което се случва през последните дни в лайняната ни държава. Ангел Бончев намерен, жена му отвлечена? Някакъв официален коментар? Случая Челопечене? Случая със спрените пари по САПАРД?
  Не съм костовист, даже не съм гласувал за него на последните избори... но поне съм реалист.
  Хайде със здраве!

  ОтговорИзтриване