четвъртък, юли 10, 2008

Преглед на печата

"Медиците" искат среща с премиер, президент... за да се изпълнят социалните им искания - обезщетение от държавата за престоя зад решетките в Либия.
Алчни боклуци, не стига че с немарливостта си са допринесли за заразяването на толкова деца, ами продължават да се натискат за медийно внимание, е няма такава наглост.

5 коментара:

 1. тия не се ли скриха вече в дупките си? още ли обсаждат заглавията в медиите?

  ОтговорИзтриване
 2. явно са свършили муфтата и е време пак да се проси, това ще са първите просяци вдигнали стачка заради липсата на дарители

  ОтговорИзтриване
 3. Човек, сигурен ли си, че медиците са "алчни боклуци"? Май всъщност се оказа, че не са виновни за заразата на децата със СПИН и ако не беше толкова краен във всяко едно мнение можеше изобщо да имаш такова. Винаги трябва да присъства някаква нотка толерантност или обективност, за да има поне възможност нещо да се погледне от друга гледна точка. Много готино звучи "явно са свършили муфтата и е време пак да се проси, това ще са първите просяци вдигнали стачка заради липсата на дарители", но представи си, че грешиш. Колко би руптал самият ти срещу глупави хора, ако нещо ти се случи и някой просто защото е разглезен или обича да мрази за спорта, започне да се изразява по този словоохотлив, но безкрайно ограничен начин. „Ограничен” в смисъл, че няма истина, има само гледна точка.

  ОтговорИзтриване
 4. Медиите начело с bTV /най-влиятелната в България/ и Миролюба Бенатова представят другата крайност.

  А кой и какво се е оказало - в Либия все още са виновни, въпросът е много прост - ползвали ли са консумативи за еднократна употреба многократно, дали всички са го правели е подробност, явно са предпочели немарливите практики в Либия заради парите, вместо просто да си дойдат в България, рискували са чужди животи за да печелят.
  Също ако някой ти счупи тиквата примерно в Англия не може да искаш обезщетение от България, звучи толкова абсурдно

  ОтговорИзтриване
 5. Габриела10 юли, 2008 21:37

  Много си прав! Много!

  ОтговорИзтриване