четвъртък, юли 03, 2008

Атакуват ни!

Първи взрив - събуждам се, многосънен - нападат ни извънземните, заспивам, втори взрив пак се събуждам - май не са извънземните, комунистите ще да са, заспивам... трети взрив е не може да се спи в такава обстановка. Обаждам се на Първанката "Кво става бе келеш, ти ли пърдиш цяла сутрин, да очакваме ли обгазяване" "Не съм аз, откакто отказах мексиканската и китайската храна нямам газове". Пускам талавизиата - 6:45 в Канала се чудят кво става, 7:15 Коритаров вече се възмущава що нямало инфо, кво инфо повече - взривил се склад за боеприпаси, след като кмета на Челопеченци не е умрял, а дава интервю по тела, значи няма химическа опасност (точка). Някакви лелки вместо да си пуснат bTV или Нова, от чиито редакции най-вероятно също звънят по разните телефони, загрели телефоните на институциите... предлагам на Гражданска защита, да дават следният отговор "Ще умрете до няколко минути" така има шанс някоя проста кратуна наистина да умре, вследствие инфаркт, и да ни освободи от присъствието си.

4 коментара:

 1. Анонимен03 юли, 2008 21:12

  Първо и аз си помислих, че са извънземните. не заспах пуснах си програма хоризонт за да чуя новините, но там все още нищо не казваха, а бученето и вибрациите продължаваха. уплаших се, викам си това може да не са извънземните, може да са комунистите...дали наистина не правят преврат или - програмата за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес през 1988 г. вече действа.
  ;)

  ОтговорИзтриване
 2. Първи взрив - сънувам екшън с елементи на трилър, втори взрив - екшънът става и с елементи на хорър, трети взрив - събуждам се, сънят ми е завършил, щастливо съм спасена от убиеца-психопат. Пускам телевизията, а не ...предпочитам си съня!:))

  ОтговорИзтриване
 3. даааааааааааааааааа
  ще умретеееееееееее
  да да да да да да!!

  ОтговорИзтриване