вторник, юни 10, 2008

Google с трагичен дизайн

google logoНапоследък Гугльо не престава да поднася все по-лоши дизайнерски решения, преди седмица сигурно си спомняте смяната на логото в търсачката с шитнята в дясно - някакъв испански драскач(Диего Веласкес), умрял в далечното минало, през гъза ми е чес'но, нито ме вълнува кой е, нито шибаната картинка ме кара да се чувствам по-добре, нито и по интелигентен научвайки нещо толкова несъшествено

7 коментара:

 1. Така мислищ ти...и най-вероятно само ти. Хубаво е да има разнообразие, пък на теб като не ти допада просто го игнорирай. Мнооо големи хейтъри станаха сички.

  ОтговорИзтриване
 2. о не бих казал че изпитвам хейтърски чувства към Google, все пак яко на техните решения съм, добри са, но това не пречи да има критика (с най-добри чувства)

  ОтговорИзтриване
 3. Изобщо не мисли само той така. Това лого на гугъл не, че е грозно - то е просто абсолютно бездарно, неоригинално, без никакъв смисъл и идея. По никакъв начин не се връзва с изгледа на оригиналното лого, а изглежда сякаш първокласник е налепил с плюнка изрязани цветни буквички върху снимка на картина. Уау, кви върхове на дизайна...

  ОтговорИзтриване
 4. Глупости! Е, вярно, че това е вашето мнение и го приемам. Но според мен е страшно оригинално както това, така и всички останали лога, които Гугъл слага в зависимост от празника (по цял свят), който е счел за важен за конкретния ден.

  Имаше дори за Баба Марта. :) Това не ви ли накара да се изкефите, че Гугъл е обърнал внимание и на нас българите??

  ОтговорИзтриване
 5. Google.BG беше закичен с румънската мартеница и надпис на румънски по случай баба Марта, а самите румънци са откраднали празника от нас, което ясно показва колко ги вълнува Google България :)))

  ОтговорИзтриване
 6. На кого му пука за дизайна, в случая става дума за една от най-важните картини, правени някога:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Las_Meninas

  ОтговорИзтриване
 7. И Веласкес и ние с теб сме драскачи.
  Разликата е, че след смъртта ни на нас никой няма да ни посвети лого.

  ОтговорИзтриване