събота, юни 07, 2008

Euro 2008 започна!

euro 2008

Откриването бе слабо, освен глупава идея имаше и лошо изпълнение, но това не е толкова важно, първият мач бе добър, не особено вълнуващ заради отборите в него. След първото полувреме почти бях сигурен, че няма да позная победа на чехите, на която бях заложил (в betfair разбира се), много беззъб отбор са чехите и едва ли ги очаква нещо добро. Диема се представят добре засега, въпреки че някак атмосферата не могат да е докарат до тази която в Канал 1 създаваха, има нужда от малко раздвижване и повече живец в студиото им, това е европейско не поредния мач от Висшата лига, повече хора, по някое време и публика в студиото няма да е лошо на по-атрактивните мачове.
Коментарът на мача бе добър, но не и гостът, не може да са канят хора използващи докЪто, скучни и с лоша дикция, освен че дразнят, смъкват нивото някак до махленско.
Португалия - Турция за мене ще е истинско шоу тази вечер, с над 2.5 гола, много адреналин, и с превес за португалците.
-
снимка:(cc)B1mbo

2 коментара:

  1. Лелеле този госта за който говориш едва го изтърпях. Добре че сега на втория мач го няма. Тоя пич не можеше да каже едно изречение без да каже ъъъъъъ. ".....нападателя ъъъ на ъъъ Чехия.". Пък и като почна с едни статистики направо ми стана лошо.

    ОтговорИзтриване
  2. тва с тези статистики като почнат да си пълнят времето не осъзнават ли, че никой не се вълнува, боли ме кво станало преди повече 5-10-20-100 години по футболните терени

    ОтговорИзтриване