вторник, юни 10, 2008

Глупост на деня

Атанас Чобанов, iphone-bulgaria.com
"България е единствената държава от бившия източен блок, пренебрегната от Apple.
Случайно или не, според критериите на Apple, тя е в същата група като Русия и всички държави от ОНД, които няма да видят iPhone и съответната езикова поддръжка. Дами и господа, любители на новото, авангардното, красивото и функционалното. Дайте да изгоним комунистите от власт, а?"
Май наистина има хора, които си обясняват всичко с комунистите :)), интересното е че човекът се опитва да прави про-блог, но със сигурност подобен род изхвърляния звучат нелепо и аматьорски, хубав коментар има оставен от swed "Аз живея също в комунистическа страна (Швеция), но при нас ще има 3G Iphone"
Apple България iPhone
iPhone 3G Apple БългарияВъпреки че iPhone 3G няма да се продава официално в България то той само след месец ще е достъпен в съседна Гърция :), *всъщност малко по-късно в Гърция, но след месец в доста европейски държави*, не знам дали за $199 или евро, но това със сигурност яко ще преебе всички търгаши предлагащи стария iPhone в момента в България за 750+ лева

edit: аре и рекламата задръстила тубата да е тук

7 коментара:

 1. Съмнявам се да е толкова евтин в Гърция, но браво на съседите...определено напредват, въпреки че може да се поспори за качеството.

  ОтговорИзтриване
 2. По-голяма глупост не бях чувал скоро! Г-н Чобанов очевидно или живее някъде назад в миналото или е с особено промит мозък.

  ОтговорИзтриване
 3. може и да се е пошегувал, не особено успешно, иначе интересна е причината да останем зад борда, дали е възможно да е заради мобилните ни оператори, разбира се може и да цъфнем скоро сред страните

  ОтговорИзтриване
 4. Много успешно се е пошегувал даже. Шведските комунисти и те ли са доносници и сатрапи?

  ОтговорИзтриване
 5. 299 евро но с 2-годишен договор, така че едва ли "търгашите" ще бъдат преебани ;)

  ОтговорИзтриване
 6. е това е 16 GB-вата версия, защо ти е да даваш 100 долара или евро повече за едни 8г повече?

  ОтговорИзтриване
 7. Определено е заради мобилните оператори, защото нито един не прадлага и половината услуги включени в телефона. А за какво ти е такова чудо, ако ще го ползваш за смс-и и разговори. Цената е доста добра, но пак е по-евтино да си го вкараш от Щатите.

  ОтговорИзтриване