неделя, юни 29, 2008

Националисти или об лузъри и лайнари

снимка Георги Димитров - НетИнфо

Е това са така наречените националисти-хомофоби - шайка безцелни лузъри използвани от тесногръди коне с капаци като Боян Расате - неграмотни, нискоинтелигентни, бедни, чукащи грозни прасета, наливащи се с пикня(бира двулитровка) abs асоциални паразити, от чието съществуване никой, освен грозните жени, няма полза. Всички тези помияри поединично са тихи комплексирани натури, неизживели мечтите си, заради прекалено грозната си визия, ръбато поведение и липса на какъвто и да е ядващ се интелект, събрали се заедно добиват онова самочувствие, за което винаги са мечтали - да са някои и да бъдат забелязани, е вярно не от яките гаджета, а от органите на реда, но все е нещо.

Виж това клипче от гей-парад в Сърбия


бунтът на тълпата все по-често бива забелязван, социално деградирали типове използват кой да е повод за отводник на натрупаната негативна енергия от мизерния живот който живеят - не са само гейовете проблем, преди месец в Манчестър ядосани шотландски фенове направиха града на гъз, след като поради технически причини спря най-голямата видеостена в центъра предаваща финалът за купата на УЕФА. Постоянно сме принудени да траем разни олигофрени само и само някой да не каже, че полицията нарушава нечии права, а нашите права и аз ако може да попитам къде остават. Има достатъчно начини - тотално видеонаблюдение, фотоархив с ЕГН-тата на всички ултраси на отбори и националисти - не са толкова много основните фигури. Боян Расате пък е задължително да бъде осъден, но няма да бъде заради смрадливите трайкащи си прокурори и жалките медии, някои от които като ТВ Европа, чиито новини случайно изгледах, дори не дадоха картина от гей-парада в София, но затова пък надълго и нашироко се надпреварваха с bTV, MSat и останалите "медии" да отразяват и популяризират вижданията на едно нагло лайняно копеле "националист" - хомофоб.

16 коментара:

 1. Видя се на какво ниво са нашенските 'националисти' - точно лумпени и асоциални глупаци, чувстващи се силни само в тълпата.

  тъпото е, че подобни същества и групички узурпират понятия като родолюбие, българско самосъзнание и национализъм, на които аз може да не съм много фен, но които могат да се използват градивно, а не се.

  по форумите излезе един лаф: 'по-добре педераст, отколкото националист' който изразява мнението на нормалните хора спрямо изцепките на расате

  Всъщност от снимките на нетинфо и от клипчето дето си го пуснал забелязва една голяма разлика - полицията у нас си свърши работата. беше подготвена, екипирана и действа професионално и без колебание, което аз отдавам на новия министър.

  ОтговорИзтриване
 2. Абе момчетата са доста свестни ако ги опознаете , не злобейте така .А и не ме карай да пращам снимки на "прасетата" , които чукат .:)
  Клоуните от БНС цяла седмица раздуваха за анти парад , и шибаните полицаи се бяха подготвили. Арестът на Расате е пълен ташак и поредната PR акция.
  Жалко , че не ударихме педалите както трябва , но поне опит имаше.. догодина пак.

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен29 юни, 2008 16:23

  Samo taka!
  Tia tapi lumpeni i Azis vikaha che bil lo6!

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен29 юни, 2008 16:27

  samart za bagarskite bokluci

  ОтговорИзтриване
 5. Доживяхме да видим Светия Синод, Мюфтийството, Атака, Гвардия, Федерацията на Анархистите и ултрасите на една позиция. Не знам Аксиния каква заплата си е писала, ама доста работа им свърши

  Впрочем "прайда" (като ползвате чуждици, поне научете езика бееее!, използва се и за групи животни полусемейство-полустадо като лъвовете и хиените примерно), съвсем не е първия. Първи с над 10 човека може би.

  ОтговорИзтриване
 6. Анонимен29 юни, 2008 19:07

  мрете педали ... и красавци като voxy ;)

  ОтговорИзтриване
 7. Анонимен29 юни, 2008 20:03

  Един умен човек на времето е казал:

  Patriotism is usually the refuge of the scoundrel.

  Patriot: the person who can holler the loudest without knowing what he is hollering about.

  Горното се отнася и за нашите боклуци- националисти.

  ОтговорИзтриване
 8. Анонимен29 юни, 2008 23:09

  Расате е миризлив хYй, а така нареченият националист - това е келеш между 20 и 30, футболен фен от Люлин или Обеля, който обича да си прави чикии докато гледа лезбийки! и пие евтина бира по цял ден, докато се кара с баща си - пенсиониран военен - че не може да си намери работа и да се ожени. Те тава е.

  ОтговорИзтриване
 9. Тъпи парчета си тия от БНС. Расате е най-тъпото щом и дъщеря си заведе. Да го хванат гейовете и да го опънат, че да се освести малко.

  ОтговорИзтриване
 10. Анонимен30 юни, 2008 01:41

  Аз съм гей, ама не бих го опънал - да беше мъж с мускули и излъчване, разбирам, или поне да беше - като е такъв женчо дето и пищи пред полицаите - поне обръснат и поддържан - а то някакво подобие на мъж, не пасва на никой вкус. Пародия. Сега като го осъдят за хулиганство, поне вече не може да стане депутат. В България има демокрация! Евала на Бойко Борисов, който се доказа наистина като европейски политик.

  ОтговорИзтриване
 11. Този Боян Расате ли е какъв е???... как изобщо се стига до там да му се дава ефирно пространство. Момчето е толкова зле, че няма на къде. Нито слово, нито присъствие, за визия да не говорим - тоталнен селски тъч.

  бдв Поздравления за постинга !

  ОтговорИзтриване
 12. Анонимен01 юли, 2008 12:36

  Да си кажа честно като гледах клипчето от сръбския гей парад си мисля че, сърбите са по-напред от нас. Очаквах и нашите националисти да понабият някой и друг педеруга, а то основно полицията би националистите, но както пишеше и на края на клипчето и при сърбите е имало доста пострадали хора (10 демонстранти), но за разлика от при нас и шестима полицаи и много педали, за това сърбите са по-добре от нас.

  ОтговорИзтриване
 13. Анонимен04 юли, 2008 11:51

  Лесно е да си красив, силен и да знаеш много в интернет, лесно е да наричаш другите комплексари, помияри, прасета и да редиш по 6-7 обидни епитета, когато знаеш, че си скрит зад удобното мониторче, но с подобен пост се вижда кой всъщност е човека, който търси някакво фалшиво самочувствие и се опитва сам себе си да излъже, че е по-добър от другите и затова реди обиди.
  С подобен постинг падаш по-долу от всички, защото на парада си се оглеждал страхливо, а после си се прибрал вкъщи, за да редиш пламенни обиди, докато дребната ти душичка все още е обвита в страх и злоба, към онези на които не смееш да кажеш нищо в очите.
  Те са грозни, а ти си красив...
  Те са тъпи, а ти си умен...
  Те са прости, а ти си изтънчен...
  Те са те накарали да се надрискаш от страх и затова се правиш на смел в интернет, защото си по-добър от тях?
  Не бих казал...

  ОтговорИзтриване
 14. Анонимен04 юли, 2008 12:17

  Браво! Само така! Смърт за националистите! Смърт за Българите! Аз съм ром, мюсюлманин съм, също така съм и гей и мразя България. Искам да се изплюя на националното знаме и съм влюбен в longanlon и автора на тази статия

  ОтговорИзтриване
 15. Ама какви секси полицаи с тъвърди и ... ааххх... long палки, а :)

  Полярните мнения предполагат, и да фаворизираш един от полюсите.
  Значи:
  - имаш дълбока и безрезервна вяра в настоящите български институции/политици и органите им;
  - подмокряш се от момчета в синьо;
  - или си по-елементарен от ултрасите, които имайки какво да мразят, поне и нещо обичат за сметка на това.

  ОтговорИзтриване
 16. Батка, много си зле. Ти ако някога си чукал хубава мацка като на Боян Расате жена му, аз ще си отрежа левия ташак. Педалите ако искат и с компресори да се ебат, само да не ни се натрапват! А че акцията на Расате беша смешна, това е друг въпрос.

  ОтговорИзтриване