петък, юни 06, 2008

Кур за ЦСКА

Ултрасите на ЦСКА заслужават да са във В група. Това е единствената публика в България, за която е по-важно да крещи "кур за Левски" отколкото да подкрепя отбора си, ако някой случайно някога се е зачитал в клубната им преса, със сигурност е забелязал секцията поезия, е в тази секция повече от половината стихчета са посветени на "говедата", синдромът Левски яко тресе голяма част от привържениците, неслучайно и в момента големият черен дявол е Борат упс Батков, що? щото бил подсушнал нещо в УЕФА, дори се сравнява с поп Кръстьо, е аре чакайте малко първо поп Кръстьо не е предал Левски, но дори да го е направил е предал една светиня, такава светиня ли е "ПФК ЦСКА" АД с доскоро един политически плужек и мошеник за президент и все още с мангал собственик и с куп неуредени финансови задължения?
Иначе съм abs за отношението на феновете на ЦСКА към Томов[videp], ако такава непоносимост имаше и към няко политици като Доган може би щяхме да живеем в една по-хубава България...
Футболният клуб ЦСКА не е за В група.

9 коментара:

 1. Преди да попиташ - не не съм от Левски, нито от ЦСКА. Даже като се замисля бг футбол не гледам от 5-6 години - просто такъв няма. Има комедия, фарс, нагласена игра, подкупни съдии, чалга-футболисти и т.н. но не и футбол. ЦСКА трябва да отиде във В група, както Пирин Бл-град преди години за същото провинение. Левски също но по други причини :)

  ОтговорИзтриване
 2. и аз не след българското, но ЦСКА има прекалено голяма фенска маса, ако всички водещи клубове бъдат изхвърлени във В група интереса към А групата съвсем ще се срине а това не е никак добре за футбола в България, ще дръпне и националният ни назад и скоро няма да видим финали

  ОтговорИзтриване
 3. Ама много съм съгласен с коментара. Точно заради тези ултраси спрях да ходя на мачовете на ЦСКА и загубих всякакъв интерес към БГ футбола.

  ОтговорИзтриване
 4. "ще дръпне и националният ни назад"
  Къде по-назад от това :)
  Някога ходех на мачове, но сега ми се струва по-удачно да замина за Бейрут, Афганистан или Ирак - май там е по безопасно.
  А относно отпадането - няма да стане. Прекалено много пари и интереси са замесени. Медиен шум 1-2 седмици и пак отново в "елита". Въпреки че би ми било интересно какво ще се случи ако отпаднат :). Може би Дучето ще прикани към масово самоубииство на ултраси в знак на несъгласие :) :)

  ОтговорИзтриване
 5. Масовото самоубийство на ултраси е една прекрасна идея!

  ОтговорИзтриване
 6. без сексапилните ултраси от женски пол

  ОтговорИзтриване
 7. То ако имаше "сексапилни ултраси от женски пол", тези от мъжки пол нямаше да са толкова агресивни и сексуално незадоволени... Предполагам

  ОтговорИзтриване
 8. Анонимен13 юни, 2008 13:10

  Ami kato gledam tuka samo homo drujinka KALINKA ste se subrali, napravo da vi nareka GayGeren otborche!

  KUR ZA LEFSKI!!! OLE!!! SHAMPIONI SME!!!! CSKA FOREVER!!!

  ОтговорИзтриване
 9. КУР за ЦСКА АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!! А Анонимен се ебе само с маже Але але :D

  ОтговорИзтриване