понеделник, май 26, 2008

Довиждане да не се виждаме, Росенчо

заради бъгавия vbox7 embed-a вече е линк

защото човек като стане известен, може да му "избие чилията"(WTF?) и да реши да приказва какво ли не и в тази декларация, ще акцентирам на чл.12-ти какви са задълженията на г-н Драгостинов/един от участниците в Танцувай с мен/
чл.12 "Задължавам се да не предприемам никакви действия и да не правя никакви изявления, които могат да навредят или увредят НА доброто име на продуцента без ограничение във времето"
Първо едно странично наблюдение - чл.12 е писан от човек използващ изрази от рода на "става НА въпрос" "имам НА предвид" и подобни, издаващи хм едни не много добри неща за използващият ги, но основното - без ограничение във времето и то за абсолютно всичко едва ли не, не за неверни твърдения, а всичко е така просто се задължаваш да не говориш неща, които биха навредили и то на доброто име, ами ако името изобщо не е добро особено след Пей с мен, май за това не са помислили.
Тези цинизми в декларациите не би трябвало да учудват, все пак говорим за Слави Трифонов, доказал тоталитарните си и задръстени разбирания, трудно понасящ критиката не един и два пъти съдил жълтата преса и не един и два пъти осъждан от същата... Специално за турнето това е бил един от начините да се задържат участниците в Танцувай с мен, при липсата на каквито и да е нормални материални стимули, които скръндзата Славчо/славещ се с нулеви бакшиши/ та обещаваш нещо публично и после не си спазваш обещанието и имаш наглостта да разявяваш декларации подписани на крак преди излизането на концерт като някаква формалност. НАГЛО! а интересното е, че с подобни заплахи всъщност сами уронват "доброто" си име в 7/8-ми.

1 коментар:

  1. голема путка е тоя росен, пък и вече е попил и лошите страни на дългия

    ОтговорИзтриване