неделя, май 25, 2008

Люси Дяковска и гласуване


Явно sms-ите на Люси Дяковска за нея си не са помогнали особено, защото на финала песента им завърши на 23-то от 25 възможни места само с 14т., 12 от които от България и 2 от Швейцария и въпросът не е само до съседското гласуване, а и бозавата им песничка, която освен на немските пикли май не понася на останалите, същата песен е обект на доста подигравки в YouTube, Люси ще е по-добре да не чете коментарите там.
А специално за гласуването, задължително е малко лицемерие, като се смяташ за звезда без лицемерие не може, достатъчно беше да каже едно "Разбира се, че ще пусна за българския отбор" пък после ако иска да си пуска sms-а, отделен въпрос е всъщност за песен или за държава се гласува :))), спечелилата руска естрадна песньовка доказва, че гласуването за държава изпреварва значително това за песен, което съвсем обезсмисля конкурса музикално, остава патриотичния и политически замисъл заложен в него

4 коментара:

 1. идеята е като при футбола: междуетническата и съседска омраза да се пренася и изразходва на контролиран терен. това редуцира войните и споровете за евросубидии :)

  песента е ужасна, как са успели да спечелят в германия

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен28 май, 2008 14:30

  Лицемерието дава много неща, но и то работи до време. Искреността и естественото поведение може да не направят някого голяма звезда, но те помагат на човек да се чувства по-спокоен и по-свободен. Люси може да не ми харесва, но поне й свалям шапка на постиженията й като българка и на това, че е самата тя.

  ОтговорИзтриване
 3. умерената доза лицемерие прави живота по-лесен за всички, няма нужда от излишно навлизане в подробности, обяснения и али бали

  ОтговорИзтриване
 4. Я ми кажете България в пресата написа ли нещо наистина свястно за Люси че да гласува за нас на Евровизия! Мислете я за каквато искате но първо се огледайде и вижте какво общество ни заобикаля!

  ОтговорИзтриване