понеделник, май 05, 2008

Големият ?

тв игри големият ?Това е поредната tv-sms-игра, отдавна не бях гледал как се развива сюжетът в подобна игра, но този път се загледах и такааааа въпросът днес е?

Коя е думата? Три букви, започва с п и завършва на т? п*т който иска да познае думата праща sms (1.20 лв. с ДДС) и ако е десети става потенциален участник, на който може да му се обадели от екипа. Наградата стартира от 100 лева май.
Ето и горе долу как се развиха нещата
(минута-натрупваща се награда-предположение на участника)

(1мин-100лв-път)не е път
(2мин-200лв-пот)не е пот
(2мин-300лв-Пит, Брад Пит)не е пит
(3мин-400лв-път)не е път, очевидно зрителите не следят предполежнията давани до момента, или човекът е вътрешен
(3мин-500лв-пат)
(4мин-800лв-път)
(5мин-1000лв-пят)не е пят
(6мин-1200лв-пат)не е пат, тук водещата дава жокер думата е сборът на 2 и 3
(7мин-1500лв-путка)
(8мин-1800лв-път)
(9мин.2000лв-път)
(10мин.2100лв-път)

и тук някъде свърших с яденето и съответно с телевизията та не разбрах какъв е бил резултатът, казал ли е някой това пет, но Големият ? е как властите допускат подобна очевидна манипулация, сигурен съм, че всеки идиот разбира абсолютния абсурд, който тази игра вкарва в телевизионния ефир, къде са СЕМ, къде е NOVA TV и как тази телевизия прави антикорупционни предавания след като самата тя допуска подобна игра в ефира си, с толкова грозна манипулация на зрителя? разбира се NOVA не са единствените, но тази игра надминава по наглост почти всички измисляни до момента, вярно е също, че всеки трябва да плаща за простотията, това е най-ефектвиния метод за борба с нея все пак, но не и с очевидно престъпване или заобикаляне на закона. Определено ми беше адски интересно и държанието на водещата в опитите си за изпросване на повече sms-и до какви висини достигна включително и тази, че "ще можеш да си платиш телефонната сметка ;)" имало толкова хора в нужда, а един щял да си реши проблемите и бла бла, наистина има доста хора и обикновено участниците в подобни игри на щастието са в затруднено финансово положение и точно те са източник на доста добри пари на продуценти и телевизия.

много добър репортаж по темата и някои отговори има в e-vestnik , а как е по света и специално за нихилистите ей тук и тук

4 коментара:

 1. Мани, как са ми писнали тия игри. А гледа ли новата такава игра по бТВ? Аз за нея мисля да пиша - пълна порнография! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Е и аз избирах кратка дума, например б * к, като играех на бесеница с братовчедка ми, ама тук са се подсигурили с фалшиво прилагателно!:))

  ОтговорИзтриване
 3. В крайна сметка в края парите се дават , но на вътрешен човек разбира се ( според думите на Никол - бивша водеща на предаването )

  ОтговорИзтриване
 4. Достатъчно много сме участниците и се събират много пари от обажданията.Затова трябва да не бъдете толкова алчни и да раздавате определените награди за деня така както са по регламент - брой пликове -брой наградени,а не натрупана една и тя дадена на ваш изрбаник-имам предвид ваш човек.Ние сме повече бедни пенсионери пък и млади хора и е радостно да се вземат по 200-250 лева.Не забравяйте че играта съществува благодарение на нас-на нашите обаждания.Ако спрем да се обаждаме,а това рано или късно ще стане,защото вече масово си говорим,че вие се обърнахте на измамници,няма да има игра.Видяхте какво стана с другите игри.Не следвайте техният пример.Тук има и интересен момент-играта със участниците в студиото, и найстина ще е жалко да се прекрати играта.

  ОтговорИзтриване