неделя, май 04, 2008

Денислава с груба селска проява

Най-фалшиво пеещият кандидат-айдъл Денислав се изявява в доста контрастиращ образ от този, който гради в Music Idol, където е вечно усмихнат, но истинската същност на човека не е трудно да бъде разгадана, особено когато не се отличава с кой знае какви интелектуални възможности и разбира се е перничанин - едни буйни селски натури с изродено честолюбие стигащо до откровена олигофрения, е може да си спомним злобните му коментари спрямо засенчващият го Иван(най-големия), породени от една друга също доста жалка характеристика, която дебелогъзестият Денислав притежава - завист. Та тази кандидат-анална курва на Жени Минчев, показа колко голям мъж е, опита се да набие два пъти по-леко от него самия момиче, може да се радваме, че очевидно му липсват умения в боя, защото злобата която излъчваше можеше да се изсипе адски грозно върху момичето от "Сигнално жълто" и благодарение на всички мухльовци, стоящи отстрани и останали безучастни, а имаше поне три мъжки плазмодия...жалка картинка
Подобни прояви доказват за пореден път смисъла на "Сигнално жълто", щеше ли някой да разбере истинския Денислав поднасян ни всяка вечер захаросан от ефира на bTV? нормално ли е не само Денислав, а и толкова български "звезди" да позеленяват от злоба, само заради няколко словесни настъпвания целящи точно това, толкова ли е трудно да се надрасне този етап характерен за ранната детска възраст, толкова ли силна роля играят комплексите и суетността при тези създания, и продуцентите им не обръщат ли внимание върху този детайл?
Интересно е в понеделник точно преди изпълнението на Денислав дали Иван и Андрей ще му пуснат откъс от това клипче по същия начин по който пускаха клипчета на Иван и да изкажат своето възмущение, разбира се...

(откраднах още един коментар по темата, с който съм напълно съгласен, хохохо)
коментар на julian в блога му
Не мога да кажа, че съм фен на това предаване … но този явно е с психически увреждания. Долен мръсен педераст. Според мен трябва директно да го елиминират от предаването за да може да се върне при приятелят си. Раздялата им не му действа добре!
да кажа, че един от приятелите му е Жени Минчев и едва ли е моногамен

7 коментара:

 1. хахахахахахаха човече, отдавна не се бях хилил така!!!

  анализът ти е супер, а клипчето е невероятно забавно - малко са нещата, които са по-смешни и жалки от жалките опити на селски "пич" да се прави на мъж, още повече пък когато обектът на чувствата му е жена...

  още по-готиното е, че всъщност репортерката се оказа мъжко момиче и не само, че не се уплаши от педесе килограмовата му женствена физика, ами и щеше да го набие и го обиждаше до последно.

  Ей за тва го обичам това предаване!

  А като негов редовен зрител се налага да кажа, че от две-три години с репортера и оператора винаги върви бодигард, така че репортерката не е била наистина заплашена :)

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен04 май, 2008 10:25

  Браво на Денислав! Ще гласувам с две ръце за него!

  ОтговорИзтриване
 3. За схватката
  Съмнявам се, че при равен двубой или при поне малка съпротива от страна на момичето, Денислав би имал някъв шанс за победа. Обикновено двубоите между жени не са за гледане, когато са извън кал.

  Не харесвам нито предаването нито водещата, но те определено могат да възпитат у всеки сниман човек смирение и да поставят на изпитание всяко едно качемство, което егото от популярността е превъзнесло

  ОтговорИзтриване
 4. Ха-ха-ха-ха Voxy, голям цирк и невероятен коментр, a защо клипчето спря, точно даваха изцепките на гримирания Шрек?!:))

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен04 май, 2008 16:53

  voxybg, а ако на теб ти кажат, че майка ти е курва, как ще реагираш?

  Вярно че момчето е попрекалило, но и тя си го заслужи :)

  ОтговорИзтриване
 6. За вокси не знам, ама аз примерно няма да се държа като селско лайненце с пилешки мозък и мускули.

  Да свалиш някого на земята и да го пръснеш от бой може да е лошо. Но да викаш, да заплашваш и да риташ жена е смешно, позорно и жалко.

  ОтговорИзтриване
 7. Анонимен,
  1. Tози някой никога не е виждал и чувал за майка ми, какъв смисъл смяташ че носят думите му
  2. Репликата беше след като Денислав е нарече курва и ... майка ти е курва, което е стандартен отговор, ти не си ли присъствал на подобни заяждания
  3. Не правиш ли разлика между хора в твоята категория и такива далече от нея? какво ще направиш ако някое 5-6 годишно хлапе ти го каже? ще му вкараш шутовете в главата ли?
  4. Денислав беше истеризирал преди това за курвите и го използва като причина
  5. Майка ти е курва, а сега може да си навреш тъпата тиква в кенефната чиния и да пуснеш водата

  майче ей тук е цялото предаване ;)

  ОтговорИзтриване