петък, април 25, 2008

Всичко в Nova трябва да е ново

Като се започне от името, NOVA се е превърнало в символ на кабеларщина, зле оформени студиа, евтини предавания и лоши решения в авторекламите плюс жалък сайт съвсем вписващ се в цялата картинка, пестенето на пари от ваянето на визия поне според моето скромно непро мнение се връща многократно с по-ниски рейтинг и приходи от реклама, въпреки че имаше промяна във визията, и то към добро, това със сигурност не е достатъчно при високата летва поставена от bTV. На NOVA й липсва агресивността на TV2 и подредения двор на bTV, липсват й силни новини, липсва й Коритаров, Агент Алберт го уби, а с тъпи кучки като онази с четирите очи изглеждат обречени, о божееееее! абсурдно е така като се замислим, не може с толкова беззъбо куче да се бориш за по-голям дял от милионната баница, още повече когато bTV и Гергов вкараха и TV2 в играта в опит за абсолютно доминиране на пазара като това на Труд и 24 часа преди години

Чашата на абсурда преля тази пролет, Дългия мазньо като видя, че вятъра в bTV не духа благоприятно, а и обиден, че го пращат в конкурс, той се бил доказал /вероятно в себедоказването си включва абсолютната издънка Красавицата и Отличникът или онези Five Stars ли кви бяха/, реши да им го забие с рейтингово предаване по друга телевизия и измислен собствен формат е всъщност заби го на Nova и на себе си, не знам кой идиот би рискувал толкова много с куците коне в 7/8-ми.
След 7.000 за 30 сек. спот в Пей с мен от 1 май цената вече е 4.000 лв. отделно шоутата в сряда и петък се местят от 9 часа, доказвайки абсолютното падение и загубата от Music Idol

Абсурда прелива и от факта че нямаше VIP Brother 3/за сметка на Тъпей с мен/ тази пролет при толкова рейтингов VIP Brother 2, едва ли някой вярва на глупостите за новостроящата се къща тва да не е някакъв палат уе, че цяла година да не може да се построи, и да не би някой ей така без предупреждение да ги е изхвърлил от старата им че да не можеха по-рано да започнат строителството, а това че зрителя трябвало малко да си почине пък интересно как се вписва с очевидните big brother нотки, които бяха вкарани в Music Idol и този златен образ там - Иван доказващ за пореден път, че брадъра е форматът не някакви си тъпи музикални напъни, ебати музикалната нация треа сме с толкова music шитни в ефира, все едно няма какво да слушаме при тези тонове mp3-ойки

Още по проблемациите и PR-напъните около Пей с мен в Playboy Monitoring
Между другото мониторингът на Жоро Неделчев вчера регистрира 3000 публикации което определено си е повод за гордост, също и при факта, че се е превърнал в редовна доза на толкова много читатели включително и на мене и че много скоро ще регистрира милионното си посещение. Честито!

3 коментара:

  1. Стига бе, колко жалък трябва да си, за да пуснеш лейм музикално шоу, докато върви също толкова лейм, но пък много смешно друго такова и да се надяваш на парче от тортата ;) Бахти, да беше направил шоу с полуголи мацки, които се бият в кал :)

    ОтговорИзтриване
  2. Предаването "пей с мен ми допада" - другото изобщо не го гледам ( може би защото в бг за шоу се счита простащината - Биг брадър го доказва , хубаво е че засега ни го спестиха)

    ОтговорИзтриване
  3. (само да вметна, на оная с 4-те очи фантазирам как й омазвам стъклата с торло бяло врачанско сладко, оп, извинете, исках да кажа "да я запозная с неродените ми деца" с тия джучки малийиии)

    ОтговорИзтриване