неделя, март 02, 2008

Music Idol - Клоунът


Уникален! Неповторим! Страхотно присъствие! Разкрепостен! Освободен! Готов за сцената! Аплодисменти!!!

Мри тъпа кучко, мри!!! тая смотана немска тъпа проста и грозна путка, която забравя българския в интервютата които дава, дори да е питат на български не искала да гледа палячовци, а какво искаш? кифло смачкана... некъв библиотекар ли, е мое ли има толкова ограничено същество, още след първия кастинг ми идеше да е нахраня, заради гаргамелското й излъчване, пресилените доста идиотски реакции, за всичките й смачкани физиономии и ръкомахания, които явно са естественото й жабешко присъствие, ма си викам бъди позитивен бъди позитивен, стига лей злоба, тралалалалала, броих до десет и ми мина, ма сега вече секви граници и бариери бяха прескочени... чашата преля.

Тази уникално задръстена овца някой светнал ли я е, че кастингът, не е аудиенция при Папата или английската кралица, а в телевизионно шоу, за което най-важното не е да се намери музикален идол, нито да й гледаме квадратната физиономия, а високият рейтинг...

до никъде нямало да стигне!?! И що??? щото е толкова освободен още отсега на сцената и няма да стигне? ами секвите метъл и рок банди, които подскачат не като клоуни, а като пуснати от 4-ти километър откачалки, те за къде са ма хлебарко? Ами Роби Уилямс, гледала ли го е тая кучка, за кви палячовски физиономии говорим, той как така е стигнал толкова далече?!? самата песен е клоунска, изпълнението беше страшно атрактивно динамично забавно и оригинално, дотук този човек има всичко, за сценична изява, само че ей това чучело Люси, сметна че си правят гаргара с нея, и край, без значение кви качества има не може да се ебават с нея, е толкова плитко чувство за хумор не бях виждал, дори сред най-задръстените блогъри сигурен съм че е станала антипатична на поне 80% от зрителите, което май не е зле, за нас - злобните критици, уахахаха :)

Да добавя още нещо - Люси, демонстрира една много характерна черта при много не достатъчно израснали духовно и интелектуално индивиди, ядът и личното да им пречи в това да бъдат обективни, на тези хора преценката им се влияе изключително от отношението им към теб, тази овца накрая обеща, че и следващия път ще кажела не, и защо!?! по дяволите може ли да си изпълнител, "звезда" и да бъдеш такъв ръб? няма ли си PR тоя урунгел уеееееееее, всички гледат да се харесат, все са едни такива усмихнати, благи а тая толкова академично и пуританско настроена. Уджаст!

Още малко критика към Вили Казасян, този път, който каза че нямало нужда Клоунът да се правел на интересен, ами старче, той си е интересен бе, какво да се прави, що Азис е най-голямата чалга звезда? а?

12 коментара:

 1. Kъф PR да има тая бе, тя след като и свърши "кариерата" в no angels, дорде я извикат за тва шоу сигурно като сервитьорка е работила - единственото, за което вероятно е годна, също като ония кифли от Пантерите, ако ги помниш, дето Сигнално жълто ги бяха издирили къде работят сега и всичките бяха сервитьорки в някакви западнали барчета с пластмасови маси...

  Ама тоя как я нахрани на немски не е истина просто хехеххе

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен02 март, 2008 18:09

  Тва не е КЛОУН а човека ШОУ...

  :КОТАК

  ОтговорИзтриване
 3. Тия от телевизията, ако им пука за рейтинга трябава да го държат това момче до финала и след това да го направят водещ на някое шоу.

  Иначе, Елсил е права, от притеснение пресолявава. Дори не знам в кое е по-добър, в това да пее или да прави клоунади. За съжаление доброто чуство за хумор не присъщо за широка аудитория :)

  В резюме - ебати пича!

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен02 март, 2008 21:00

  a kakwo kaza na nemski na tazi ofchica che widq chervenoto?

  ОтговорИзтриване
 5. Яд ме е ,че няма да мога да следя директно МИ2 но тоя тип ми спечели всичкото уважение. По този начин трябва да се действа в държава пълна с адски много завистливи хора.

  ОтговорИзтриване
 6. Хе-хe Voxy изкефи ме с този постинг!!! От първия епизод се смея на физиономиите на описаната от теб персона, и на тези на фолкпевицата, чието име не знам и сега. Клоунът е готов за звезда, май само Фънки усети това!:))

  ОтговорИзтриване
 7. Е-е-е, ама това жена ли било? Не знам спомняте ли си преди време това нещо гостува на Слави Трифонов. Още тогава ми стана ясно какъв боклук е :)

  Момчето от кастинга кефи :)

  ОтговорИзтриване
 8. мания тая неосъществена лезбийка, завижда щото момчето на прима виста пее колкото нея и по-добре

  пък и шоу прави - двамата на сцена с камен донев ще сцепят мрака :)

  ОтговорИзтриване
 9. Анонимен04 март, 2008 18:45

  аз сериозно имам подозрения в обратната й ориентация :)))

  ОтговорИзтриване
 10. Не е обратна. Ебат я цигани. Евала на типчето. Заради прости путки като тоа пудел известни стават други прости путки, независимо от пола.
  ...И още веднъж: ФЪНКИ -ПРЕЗИДЕНТ!!!

  ОтговорИзтриване
 11. Да ве, тоя какво й каза на немски?

  ОтговорИзтриване
 12. И аз съм му фен!

  Понеже ползвам немски, ето какво и рече: meine Pflicht ist dich weiter zu führen - мое задължение е да те напътствам нататък! Нещо от този сорт.

  За мен тоя пич е номер едно.

  ОтговорИзтриване