вторник, март 11, 2008

Слави спечели пенсиите

След втория епизод на Пей с мен, вече е ясно коя е таргет групата - пенсиите, баби потънали в лиги от умиление от поредното невероятно изпълнение на някой свой набор или малчуган запят Пей с мен под ритъма на пейсмейкъра си...
За мене си е чисто престъпление да започнеш така, дори след това шоуто да набере скорост, едва ли ще си върне рекламодателите, ужасяващо разочароващо, този път обаче зад Слави не са Красимир Гергов и Андрей Райчев и краха ще е абсолютен ако това което прави не вземе да се пораздвижи малко.

9 коментара:

 1. Aбе, аз да те питам, какво толкова обръщаш внимание на разните му там телевизионни предавания?

  Искам да кажа, да, Кен Лий беше интересен и още там някакви идиоти, ама чак пък да се вживяваш какво се случва с тях...

  ОтговорИзтриване
 2. Е със сигурност е по-интересно, отколкото да гледаш снимки на голи дечица, нали Лонги?

  Колкото до "Ken Lee" - it doesn't have any competition!

  :D

  ОтговорИзтриване
 3. Long, всеки намира различни неща които са му интересни, епизод на Music Idol го гледам за 15 минути и си коментирам квото ме е развълнувало ;) дискусиите които поражда са ми интересни, а пък тук си пускам някои мнения, нали може?! ;)

  ОтговорИзтриване
 4. добре бе, позволявам!

  ;)

  сериозно, просто ми е любопитно какво може да накара интелигентен човек да гледа тия неща...

  ОтговорИзтриване
 5. от Norman:

  Ми той Иво voxy Беров може да е сравнително интелигентен, но си е душевен подлизурко и духовно празна меркантилна хралупа като повечето блогъри с манталитет и нагон на тираджия. Погледни гаргата Гачев нали уж се представя за човек на будния дух и той пише само за шоу програми, които не бил гледал.
  Ох, ще повърнем, много ми станахте тука вече сбърканяците. Вие освен за храна на най-долните ананнукини, за нищо не ставате, щото енергийно сте много забатачени и ненужни!

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

  ОтговорИзтриване
 6. не е въпрос до интелигентност, а вкус, поне според мене, при блогъра Григор Гачев също си обясняват нещата с интелигентността, може да хвърлиш едно око какво пишат и що не гледат :))

  ОтговорИзтриване
 7. от Norman:
  Да, да, как ли пък ниема сега да си хвърлям окото ъв гнездото на гаргата. Аз имам да си четем за Бепо, Йонте и Кале Бломквист преди заспиване. А аз идвам тука, щото ти не ме триеш, и тебе съм те надценил като съм написал, че интелигентен, добре че си ме поправил ...сега разбрах, че там където интелигентността отсъсътва се развиват бурно нисшите вкусови рецептори.
  Буоххх...
  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

  ОтговорИзтриване
 8. предния "идол" не го гледах, ама тоя хареса. много гласове, класически песни, изпълнение на живо.

  класи нагоре от рецитал на роси кирилова или галаконцерт на румънеца и енчев в зала 1...

  ОтговорИзтриване
 9. хехе, то глух тираджия да си подсвирква в банята е класи над роси кирилова и румънеца и енчев, па било то и в ендекато на културата...

  ОтговорИзтриване