вторник, март 25, 2008

Музикална чуднотека

Ей това изпълнение беше най-доброто снощи, а Стоян Ивайло и Денислав - трагични. Още един голям плюс за най-големия за това, че ядоса прасчо, а ше взема да стана фен на Люси, ако продължава така :)), разбира се трябва да си изправи косата!

За Пей с мен, и по-точно за двата дуета Гей с мен ;) .... Миро и Любо и македонски песни... хо-хо-хо, разбира се още със специфичните си гласове за тях тази страница е добре да си остане затворена, и най-вече за Миро, въпреки ужасното му изпълнение все още са ми най-симпатичния дует с Дивна - уникално талантливо хлапе а Миро въпреки излагацията си е пич, другите изпълнения ги преминах за минута и нещо не ме впечатлиха особено всъщност бих казал доста слаби сравнени с оригинала че и повечето кавъри, явно не е лесно да пееш песни на макетата, с изключение разбира се на ДесиСлава и Софи Маринова.

Като цяло нещо тъпо ми звучат повечето македонски песньовки и не хващам как така на всички все им харесват, а тези песни са познати от толкова години, ебати евъргрийните ебати чудото... ма може би тва че съм селтак е причината да не ги разбирам теа работи ;) а и да не забравя, изборът който са направили звездите за партньори е ужасяващ, трагичен, на фона на айдълите Пей с мен е катастрофа, разбира се водещите Камен и Светльо не остават по-назад в дървенията? какъв е този тържествен тон, тва не е Златния Орфей бе хора?!?

(още)
Хубав коментар има и от Жоро Неделчев по темата, за Пей с мен, не съм съгласен, но със sms-ите наистина става голяма цигания, не само в айдъла и при дуетите, се прекалява, направо да се чудиш не е ли почти 9.000 лв. 30 сек. спот в Music Idol и 6.000 в Пей с мен, толкова ли големи суми се печелят с тези sms-и, ебати просенето??? А за журито снощи го превъртах, едни и същи досадни възхищения в които най-много ме дразни Есил, върти три коментара с една и съща реакция от началото на същинската част, Фънки също не може да се похвали с кой знае какво богатство на изразни средства, отделно всички прекалено очевидно очакват ръкоплясканията на публиката, които поне аз не разбирам за какво са. ма да си пляскат, те и овцете си блеят, а пък пуйките като им подсвирнеш почват да пуйкат

1 коментар:

  1. Не съм гледала Блей с мен, пардон Пейсмен, а само Music Idol, обаче не разбрах журито на предизборен митинг ли бе, или на публичен линч?!
    А Фукли, пардон Фънки, наистина ли е бил рокер?!?

    ОтговорИзтриване