вторник, февруари 26, 2008

Music Идиот 2 започна

Разбира се най-интересното в кастингите са музикалните инвалиди, кретени, тюфлеци и изобщо цялата паплач, която не се усеща колко зле пее и какво уникално тъпо присъствие има... тази олигофрения е адски забавна, и хмм отново е на чужд гръб, хохохохо, това към онези защитниците на Пишо
От журито нямаше начин Фънки да не е най-свежия, гледай видеото и ще се убедиш, този лаф за кокошия гъз който вкара ме уби от смях, изобщо целия му словоред е редене на бисер след бисер, и съм сигурен че е станал още по-брутален в следващите епизоди.
Есил Дюран досега не съм й обръщал сериозно внимание на творчеството но присъствието й ме кефи, стилно е и определено стои много по-добре от Глория.

Макето поне за мене обаче имаше най-интелигентното присъствие, а и е доста привлекателен, Есил съм сигурен че го хареса като мъж, и не заслужаваше толкова груба ебавка, заради всичките останали изроди, които можеше да бъдат бъзнати по-грубичко, като мангала на края на клипчето или е този примерно....

"Дааа бееее искрени чувства ти казвам"

2 коментара:

  1. Този Мюзик айдъл ще е пълен провал. Журито е отвратително. Подигравка с обикновенните хора.

    ОтговорИзтриване
  2. Идеята е май да се забавляваме с музикалните изцепки на хората нещо като смешен сериал с актьори-аматьори работещи при това безплатно за телевизията:))

    ОтговорИзтриване