сряда, февруари 27, 2008

Най-острите коментари тук

Обичам ги, това въпреки че е доста постен на коментари блог се намират и такива, ето някои от най-добрите :))) подредени в хронологичен ред на темите... всичките са за моята персона и определено галят егото ми, хохохо, карат ме да се чувствам значим :Р), не че не съм (разбира се)

Патка на месец юли - Миролюба Бенатова
Анонимен: Който е написал това е пълен олигофрен! Миролюба Бенатова е една от най-добрите журналисти в България. Ако ти, който си написал това, някога постигнеш и половината от това, което тя е постигнала тогава ще имаш правото на критика към нея. Единствената патка тук си ти! И то не само на месец юли!Кретен!

Протести за спорта
Dimitar G. Katerinski каза... ;-) Що не си седиш дома у дома на топло, аман от квартални философи. Дрън, дрън, ярина... На калпав космонавт, ракетата му виновна. А ти що ходиш тогава по тия места? Да подслушваш? Какво те ебе кой протестира, що не писа за лесничеите например? Да те светна, "еко протестите" не са вече модерни, бяха юни-юли месец, вече е есен и са демоде. С уважение. Аман.

Нали искаше да видиш, там как полицаите, нали, биели. Тази жена на възраст може да ти бъде майка. Въпрос, би ли продължил да пишеш тази плява, ако това беше майка ти?
http://netinfo.bg/photo/2007.04.09protestzapriroda/pages/P9044451.htm
http://netinfo.bg/photo/2007.04.09protestzapriroda/pages/P9044452.htm

Цензур Йовко Ламбрев*
Вени Г.
1. Май трябва аз да те цензурирам :-)

2. Когато съумееш да направиш 1/100 от това, което е направил Йовко като професионалист, се похвали в безсмислениея си блог

Думата "цензор" се пише с "О" - "цензор", а не "цензур".

Халал да са й на БСП неграмотници като теб. Лошото е, че министрите й са същите като теб и ни ебеват майката, - на нас, мислещите и грамотните хора.


Преглед на пощата*
WC_00 каза :
Никой не му е писал, тая многоглава хидра Иво Беров-voxy сам си ги пише, шизофреника се е разпълзял из целия нет с десетки и стотици никове...как искате да има креативност в блоговете като всичко е заето от болестта на един козобрад окаяник.
...
А ти voxy- Иво престани да отричаш, че не си Беров, защото отдавна вече не знаеш кой си и се налага да те сочат с пръст за да се върнеш към себе си. Ама, в какво малодушно лапацало си се превърнал :-)

Алeксo Пeтрoв* - перверзен хитрец
WC_00 каза:
И сега как може да се коментира филм, който не е видян. Аз Обаче съм видяла как в един от многото блогове на дъртия перверзник Иво Беров- voxy вече трета година съжителствуват по стар чалгарски обичай, гъзове, цици, сапунисани лесбийки в почти детска възраст и още пошли и гнусни природни отклонения взети от телевизии и шофьорски списания.
И понеже статията е озаглавена "Алексо Петров-перверзен хитрец" как ли трябва да бъде наречен авторът на статията Иво Беров-voxy...може би - завистлив, дърт, злобен и неудовлетворен перверзник борещ се за праведност.

WC_00 :
Нека геронтофилките, които виждат във всеки извратен чичка - готин пич, не се притесняват от мен...няма да им отнема voxy-Иво Беров :-)
А също така да дишат спокойно младежите, които са имали възможност да го опознаят в превъплащенията му на малки, но развратни момиченца,пишещи стихове за любовта в сайтовете за запознанства, като сибир.бг примерно.
Та нека да се върнем към статията "Алексо Петров - перверзен хитрец" и да отдадем необходимото внимание на автора, а не на мен, както се опитват горните двама да направят:-)

Маратон по мастурбиране
WC_00 каза:
О, недъгавото недоразумение...на кои хора им е ясно. Единствения човек тук съм аз, и болният физически носител на множеството безтелесни бек вокали voxy-Иво Беров.
И по чия молба трябва да ги свързвам, щото те са свързани поне в отделителната система :-)

Защо повечето по-"известни" блогъри не коментират в блогосферата?
от Norman :
Я, пък тоя voxy...ти какъв си, че си ми сложил "Дневника на един Норман" тука !? Значи ти може би си един от тия които ми пишеха гадости на л.с. а пък сега седнал да мъдрува какви са блогърите.
Блогърите са всичко това което си описал в 10 точки, и понеже стринките блогърки не ми пускат мненията или ги трият ще го добавим тука при тебе, да видим ти как ще постъпиш.
"Колко пъти да ви се казва, че вие блогърите сте си същите убитаци каквито ви срещам по улиците; гледам ви смачканите физиономии да набиват мазни пици по спирките; да се шматкат като обезглавени мухи в екологични протести с неясен изход и цели, а като триебва да преинсталирате един виндовс, ви се разтреперват клечавите непрофесионални крачета; Колко пъти да ви се обяснява, че графоманията не е литература и че обсесивно-компулсивното разстройство не е богатство на духа, а заболяване, което не подлежи на дискусия, както се опитвате тука да полемизирате блудкажните си писаници.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Новите реалности и старчетата
Анонимен каза...
"Жива да не бях". Скучно му било на пича да знае колко е две плюс две. Абе аланкоулу, ако нямаш минималния запас от знания как ще разбереш статията/страницата която си намерил през гугъла бе.
Айде като си толкова гуглив ми кажи що е то "бит информация", дето сте толкова информационно отворени и имате други прозорци към света. Бас държа че ще се сетиш за "нула или едно". И за да разбереш колко смешно неправ си, ще трябва да учиш още 20 години.
Палета... Хамбургерово поколение.
Задачата по спасяването на давещите е задача, която стои пред давещите се. Стойте си кухи лейки като искате. Не е модерно. Никъде по света. Като пушенето е.
Но пък е удобно на много хора, да сте тъпички - така по-лесно се управлявате.
Ела ми на интервю и ми кажи, че има гугъл за всичко и ще ти посоча вратата. "Ма за кво са ми 5 бона заплата бе, нали съм куул".
Дави се.

3 коментара:

 1. от Norman :
  Ъв раздел -Патка на месеца, спокойно може да сложиш мисирката Linnah...некъде твърдеше, че е правилно да се изписва герУнтофил хехех
  Ще бъдем щедър към горката лелка,че ако не съм аз тука, тая никога ниема да научи, че думата герОнтофил има гръцки корен от γέρος (старец).
  Ох, ще си остане рУнтава тая жена, блогърка мустаката.

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

  ОтговорИзтриване
 2. Linnah кефи и не е лелка, а от къде идва думата боли го някой

  ОтговорИзтриване
 3. от Norman:

  Ми кажи й на патката, щом не е лелка, да не се опитва да дава непроверени етимологични съвети на по-умните от нея хора, които са си замълчали пред простотията й, щото май само нея триебва да я боли за показната й тъпота.
  Все пак обнадеждаващо ще бъде да я сложиш да оглави поне една класация - "рУнтава патка на месеца"

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

  ОтговорИзтриване