сряда, февруари 06, 2008

Аре се съдим, кух!

След като Любчо(Те-то) ще съди щото му казали че си прави PR, о боже вече се чудя дали тоя няма ме съди само защото го споменавам, тц тц, май има изход, нещо такова - сочения от някои за педал Любо, та след тази изцепка, не закъсня един друг ...... да се прояви.
Давам срок от 24 часа на архитект Георги Янев, в който той както ме обвини публично, така и да ми се извини, каза днес министърът на земеделието и продоволствието Нихат Кабил в отговор на журналистически въпрос.

Арх. Георги Янев е мъжът, който подаде сигнала за искан подкуп от 50 хил. лева от двама висши служители от фонд "Републиканска пътна инфраструктура", които бяха арестувани на 24 януари.

Министър Кабил призова на 29 януари арх. Янев да му предостави до днес по удобен за него начин - публично или лично, доказателства за твърденията си, че "корупцията в Министерството на земеделието и продоволствието е кошмарна".

НетИнфо

Не би ли трябвало след като същия човек - Георги Янев, съвсем скоро успя да докаже твърдението си за корупция с едни други двама в едно съседно ведомство, Нихат да се стресне че вероятно и в неговото има нещо гнило, и да поиска прокурорска проверка в собствения си двор, а не да заплашва и то с главния прокурор и то човек който би трябвало да уважава заради изпълнен граждански дълг съвсем скоро.
Не знам що /абе знам - ДПС/ но съм абсолютно убеден, че има какво да се провери в аграрното министерство, и такива които скачат като попарени и заплашват винаги са ми били от съмнителни по-съмнителни.

4 коментара:

 1. Той, Георги Янев си е бас бая прав човека. Аз дето не съм никакъв и не съм от техните среди знам толкова много неща, а представям си какво знае човек, който е по-навътре в нещата!

  Къде живеем да му е*а майката вече...

  ОтговорИзтриване
 2. еми живеем там където се протестира за 6 дръвчета, но не и срещу 6+ цифрени безобразия

  ОтговорИзтриване
 3. "еми живеем там където се протестира за 6 дръвчета, но не и срещу 6+ цифрени безобразия"

  Много точно казано!

  ОтговорИзтриване
 4. от Norman:
  Готиния човек Янев по-скоро се извинява на обществеността и честните хора, че се изказал неподготвен и не може да подплъти думите си с доказателства за Кабил и министерството му. И вероятно очаква и други да направят като него...да започнат разкрития,уличавания, разобличавания и други смели постъпки...амам, ниема други такива свестни.
  А лумпените блогъри, най-често скачат и недоволстват за да си произвеждат глупави но удобни новини-пърдешки.
  Буоооххх
  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

  ОтговорИзтриване