неделя, януари 13, 2008

Мартин Карбовски е класиката в underground-а

Следя Мартин още от края на 90-те, тогава слухтях нощния блогк на Darik-радио 24:00-02:00, като понеделник вечер го водеше Мартин Карбовски и блокът беше убиец. Какви ли не екземпляри се обаждаха, и естествено Мартин даваше всичко от себе си да ги вкара в шоуто. Ако има Голяма уста в България то това е тази на Мартин, перото му беше една от малкото причини да си купувам изтъпяващия през годините Егоист, който най-накрая в ръцете на Георги Лозанов се спомина, лека му пръст.

Един плъх Виктор Видас преди няколко години (преди появата на Отечествен фронт) предрече изчезване на явлението Мартин като всяко чудо за три дни, е да ама не, все още всеки знае кой е Мартин Карбовски, а името Виктор Видас???

Сега ако някой в България яко е задълбал в ъндърграунда то това е Мартин с Отечествен фронт и когато на всички в устата им е филмът Баклава и как едва ли не само той показва нещата такива каквито са, нека се сетят че има и друг начин да покажеш другата страна...
По-надолу е един интересен скандал в пернишко, за виждането на хората от този край за това българка да движи с циганин, между другото циганинът е известен за тези които са следили кастингите за Music Idol е това е той, а по-надолу и самият скандалШайка диви селяндури бият Карбовски и екип

8 коментара:

 1. "...тогава слухтях нощния блог на Darik-радио..."

  Предполагам имаш предвид "нощния блок" :)

  ОтговорИзтриване
 2. хахахаха аман от тези блогове :))))

  ОтговорИзтриване
 3. Тоя мангал ми е супер симпатичен. Гледах в предаването (ОФ). Ей на Дони малко му притръпна обаче...

  ОтговорИзтриване
 4. В този случай циганинът е Дони.

  ОтговорИзтриване
 5. WC_00 каза :
  И какво му е лошото на Виктор Видас, статията му е документ за незлоблива критика и добро помагало за самия Карбовски в която той е видял надявам се, някои свои грешни положения , които вероятно е отстранил в работата и мирогледа си на публицист. Ако и за voxy - Иво Беров имаше един такъв В.Видас, можеше сега да не е такова лапацало :-)което се опитва по евтин начин да съотнася/ противопоставя Алексо Петров към М.Карбовски...и то само защото самият Иво се чувства наакан в реакциите си към някакъв филм.

  ОтговорИзтриване
 6. чшшшш, алоу... кво ви е виновен дони?!? не виждате ли, че този индо-българин изобщо не може да пее!!! а и нещо агресивен го дава се едно шоуто е негово и може да изгони останалите... айде няма нужда (не съм расист, даже съм наполовина негър, наполовина морско свинче)

  ОтговорИзтриване
 7. също съм за Дони :))) то при тези стойки, които "българинът от ромски произход" вкарва как да не се засмееш ебати

  ..."А така в размера ми е цаката"

  ОтговорИзтриване
 8. Анонимен11 май, 2010 03:09

  МАРТИН КАРБОВСКИ Е ПЕДОФИЛ, МНОГО ОБИЧА ДА ЕБЕ УЧЕНИЧКИ.

  ОтговорИзтриване