вторник, януари 08, 2008

Dir.bg Лайф днес е повече от ужасен

dir.bg
Новина #1 - Вижте ексклузивно новия клип на Цецо Елвиса и Вяра!
Парчето разбира се е абсолютна боза характерна за почти цялото творчество на Елвиса, въпреки това обаче първа на Dir.bg Лайф смятат че си заслужава да занимават читателите си с него.
Новина #2 - Аксиния направи стилна и секси фотосесия
Всъщност сесията е повече от ужасна, едно красиво момиче като Аксиния е направено на гъз. Един достатъчно ясен коментар
fifi (08.01.2008 г. | 14:05ч.)
Да, много стилна фотосесия. Мога да кръстя снимките така: 1. Ужасно пристегнатите гърди причиняват главоболие; 2. Фотошоп за задълбочаване на бръчки и ужасно грозен маникюр; 3. Отново сплескани ци2 и много лъскава кожа по-лицето - може би е мазна, а може да е просто пот от това безубно стискане на прелести.
От цялата сесия като изключим изключително некадърно направените снимки, и според мене липсата на каквато и да е нормално постобработка я в Photoshop я някъде другаде, лъха тотален кич, вулгарно акцентиране на вероятно прясно напомпаните цици, които в допълнение с прекаленото пристягане за довели до доста отблъскващ резултат. Също доста от коментарите са на читатели на които им е писнало от фотосесиите на Аксиния, то някой хвана ли им бройката?
Новина #3 - Глория спечелила 100 000 лв от участия по Нова година. Сто хиляди лева е спечелила Глория за участията си по време на новогодишните празници, твърди списание “Слава”.
Няма нищо лошо да се печелят пари, проблемът е в цитирания парцал - списание Слава, не е нормално един от най-посещаваните сайтове да цитира един от най-големите боклуци на пазара с изключително нисък шанс за достоверност.

1 коментар:

  1. И аз разглеждах вчера новините. Най-вече ме издразни това за "спечелването" на парите - все едно не ги е изкарала там с нейния вид труд, а е участвала в някаква лотария.

    Чудят се вече от какво да направят новина.

    ОтговорИзтриване