сряда, януари 23, 2008

Умните сме на изчезване

Още от ранна детска възраст изпъквах сред останалите. Аз бях единственият в детската градинка, който можеше да умножава наум, чете гладко, да си оправя леглото, връзва обувките, да не краде от бонбоните, да не се бие с другарчетата, и да не вика "самолет номер пет искам още един минет" и още и още докато децата на простолюдието дори не можеха да броят до десет. Въпреки тази отчайваща ситуация, тези малки прости създанийца не успяха да спрат развитие ми.
Както можеше да се очаква, училището-мъчилище за едни, беше едно от най-приятните и лесни занимания за други - като мен. Винаги бях няколко урока пред останалите, бях любимец на много от учителите, имаше и такива които ме мразеха, все пак знаех повече от тях, е как да не се подтисне жабата в такава ситуация. За съжаление трудно се намираше сродна душа - интелигентна с IQ > 148, умна, мъдра, възпитана, педантична .. може би това беше причината да завърша 12 клас девствен и без нито едно гадже, но винаги съм смятал за основна причина завистта - момичетата ми завиждаха точно както и всички останали, дразнеха се че знам повече, че съм по-умен и по-можещ от тях, ако трябва да съм честен секса никога не ми е липсвал, нямате си идея до какви оргазми може да ви докара Шекспир... а да не говорим че богатото ми въображение, което освен по наследство успях и да доразвия, ми дава възможността всяка вечер вечер да спя, с която си пожелая, на ръчна съм минал поне 1000 от най-желаните момичета... докато разните оръфляци чукат дебели грозни и пъпчасали мазни баници и то цял живот...амин! Но да се върна към учението - завърших средното си образование с абсолютен рекорд - без нито една петица по каквото и да е било, всъщност имах две петици които след обжалване успях да принудя да анулират, в моето образцово семейство нещо различно от 6.00 би се приеле като семейна трагедия, като доказателство, че сме част от заобикалящата ни проста измет, измет която с овчето си присъствие трови дните ни. Завърших един от най-престижните университети разбира се с няколко дължини пред останалите глуповати влечуги... сега съм ъъъъ блогър и пиша това на вас, които вместо да си губите времето в четене на подобни простотии свършете нещо полезно!!!

PS: преди малко изгледах 10-ти епизод на Prison Break 3, е няма толкова адреналин, а Лечеро отново успя да ме вкара в тотален екстаз изритвайки от високо едни мъртви копеленца, това изритване си го пуснах поне 5 пъти, даже ей сега го направих за 6-ти и 7-ми :))))))))

14 коментара:

 1. от Norman:
  А пък твойто единствено качество е, че не ми триеш коментарите, иначе си тиква отвсекъде.

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУИН !

  ОтговорИзтриване
 2. Логнах се в Blogger само за коментари тук, предпочитам да оставя писането на умните!:))

  ОтговорИзтриване
 3. надявам се това да е майтап :) не мое си бил толкова зле на младини :P

  ОтговорИзтриване
 4. майче, пускай си месинджъра след 23ч. по-честичко ;)

  georgivar, като министър председател ще се чувствам съвсем на мястото си, благодаря за доверието!

  Bruce Wayne, съмняваш се в интелектуалните ми способости?!? ;)))

  norman, вече трябва да си изпълнил условията за членство при е@ачите

  ОтговорИзтриване
 5. Абе, аз съм Иво Беров. Тва момче... ъъъ.. Вокси ли е, прокси ли е... ИВО БЕРОВ ис уочинг.

  ПС: Брат, тука стана поле за изява на психопати. Не се стърпях!

  ОтговорИзтриване
 6. от Norman:
  Ми да, пълно е със шизожурналисти, ето го и тоя Иво Беров, аз с него не съм се карал, но и той май ми пишеше неприятности. А тука се представя за технологичен лумпен, щото си е такъв лумпен, но като се каже отпред технологичен, на висшите технологии, е по-така баш, от обикновен БЛОГЪР...буооххх!
  Освен това си и оня извратеняк картофф и пишеш мръсни порнографски четива от името на женки.
  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

  ОтговорИзтриване
 7. Даже на течен сапун, ПОРман-е! Аз Картофф го знам от детската градина, кога щипахме малките моми по зърната... Мир вам! Мей дъ форс би уит ю! Блогърите на шампоан... ще стане "Кря-Кря" с аромат на кокичета...

  ОТИВАМ ДА СИ ПИЯ АПОВЕТЕ.

  ОтговорИзтриване
 8. ... и се казва: "Самолет номер 5 давай газ за Бургас, ако нямаш газ, връщай се у вас, взимай си газ и давай за Бургас" !!!
  Какво е IQ ?
  :- DDDDDDDDDDDD

  ОтговорИзтриване
 9. Благодаря че наричаш мен измет. IQ - то ми е 112, според общо националният тест, който правиха. (Имам и книги с IQ тестове, ама оня резултати е по - общовалиден)

  ОтговорИзтриване
 10. @bsskg, някои сме умни други не сте, не може всички да сме

  PS: и аз ти благодаря ;)

  ОтговорИзтриване
 11. WOW!
  Онази част от изметта с IQ малко над 130, ви става верен фен!

  ОтговорИзтриване
 12. ХАХа.. минал ги е на ръчна.АХАХахахааха

  ОтговорИзтриване