сряда, януари 09, 2008

Алeксo Пeтрoв* - перверзен хитрец

*Алексо Петров - продуцент и режисьор на българският игрален филм „Baklava”, заради Google о-тата в заглавието вече са на латиница ;)

В Отвореното си писмо в блога на филма Баклава, Алексо обвинява "пуританите" скочили срещу филма (вероятно от това което са видели в трейлъра) за това че си затварят очите пред действителността, че той я е снимал и ни я показва точно такава каквато е. И Алексо е решил да не спести нищо, включително порнографиите.
Абсурдно е да сложиш ето такава сцена - клик - снимката е от трейлъра който Алексо е качил във vbox7, тийзър който със сигурност е разпалил перверзното в явно хиляди съдейки по коментарите, сцена която е абсурдно да се пробутва в документален филм с малолетни сираци, сцена която съдържа абсолютно порно, няма значение дали е снимана от Алексо и сие или е взета от някъде.
Какво ще видят? хилядите кретени които с нетърпение очаквали да гледат филма - изнасилвания, друсания, побоища, малтретиране.... вероятно и горната сцена - натурално порно, остана да има и секс с животни. Трябва ли непременно да гледаш нещо в някой филм за да може да си го представиш, да го разбереш, да го усетиш? Трябва ли да пуснат филми в които се изнасилват деца със съвсем натурални сцени, за да може хилядите тъпаци да видят и усетят нещата точно такива каквито са???

Защо този Алексо е набутал порно сцената в трейлъра? защо го е качил на десетки небългарски сайтове за видеосподеляне, не беше ли достатъчно vbox7 ??? защо филма толкова активно се рекламира на английски???

Трейлърът съдържа порнография, няма как при такава сцена да скочиш срещу институциите и хората обвиняващи го точно за порнографското съдържание, че си затваряли очите пред действителността, в реала убиват и хора? Вероятно Алексо трябваше и да убие някой във филма си за да е истински неподправено да може зрителя да го усети.

Самият филм съм сигурен е някаква тотална перверзна помия, много добре знам каква е действителността и какво мога да видя в подобен филм, смятам за необходимо тези деца да бъдат интервюирани, да бъдат показани в медиите, да се види кой не си върши работата както трябва, кой допуска подобни извращения, къде е причината, но не и да бъдат снимани в подобен филм.

(следва)

17 коментара:

 1. Да, наистина може да се направи истински филм, в който да се усетят нещата и без тази простотия !

  ОтговорИзтриване
 2. WC_00 каза:
  И сега как може да се коментира филм, който не е видян. Аз Обаче съм видяла как в един от многото блогове на дъртия перверзник Иво Беров- voxy вече трета година съжителствуват по стар чалгарски обичай, гъзове, цици, сапунисани лесбийки в почти детска възраст и още пошли и гнусни природни отклонения взети от телевизии и шофьорски списания.
  И понеже статията е озаглавена "Алексо Петров-перверзен хитрец" как ли трябва да бъде наречен авторът на статията Иво Беров-voxy...може би - завистлив, дърт, злобен и неудовлетворен перверзник борещ се за праведност.

  ОтговорИзтриване
 3. Гледала съм трейлъра няколко пъти. Там няма такава сцена като тази, показана на снимката!

  ОтговорИзтриване
 4. Сцената е в 1:09 минута от началото на трейлъра, има кадър на Бойко Борисов след това на някаква къща и следващото е снимката горе

  ОтговорИзтриване
 5. Кенефната мацка кърти мивки, за втори път се убеждавам, жалко че не се фокусира другаде, може да генерира ток.
  За филма няма да се изказвам преди да съм го гледал, че ми писна от скоропостижни гилотини и пенкилерство.

  ОтговорИзтриване
 6. Tова заглавие-определение пасва идеално на автора Алексо Петров. Даже може да си го тури на визитната картичка!!!
  Не познавам мацката-wc,но май съчетава маниакалност с преследване на един готин пич:))

  ОтговорИзтриване
 7. WC_00 :
  Нека геронтофилките, които виждат във всеки извратен чичка - готин пич, не се притесняват от мен...няма да им отнема voxy-Иво Беров :-)
  А също така да дишат спокойно младежите, които са имали възможност да го опознаят в превъплащенията му на малки, но развратни момиченца,пишещи стихове за любовта в сайтовете за запознанства, като сибир.бг примерно.
  Та нека да се върнем към статията "Алексо Петров - перверзен хитрец" и да отдадем необходимото внимание на автора, а не на мен, както се опитват горните двама да направят:-)

  ОтговорИзтриване
 8. wc_00, ама голям спамер си :))))) сега като спря да пишеш в блога си и реши тук ли да компенсираш.

  ОтговорИзтриване
 9. WC_00 каза:
  Ами ти не ми остави друг избор, прогони ме от блога ми, триеше ме от форума. А пък спамер е трудно да бъда наречена, защото никъде другаде не пиша.
  Освен това трябва да си ми благодарен, че посещавам 1-2 от безбройните ти блогове и ти правя оборот с посещенията...поне 50 стотинки на ден ги изкарваш от мен.
  Та какво казваш още за Алексо Петров, а...или поне нещо друго пикантно да кажеш :-)

  ОтговорИзтриване
 10. кадъра с порното е взет от другаде и явно вмъкнат. законът не забранява това и аз го приемам като атистична провокация. не си ли гледал irreversible?

  ОтговорИзтриване
 11. Тази мацка май има някакъв проблем, щом вижда в непознат за нея потребител геронтофил:)) А относно Алексо Петров, той напълно оправдава споменатите опеределения! Потресаваща е наглостта му да "наеме" в такива сцени за артисти деца, разчитайки на шока у публиката! Последното нещо от което се нуждаят децата е да бъдат порно актьори в ефтин водевил!

  ОтговорИзтриване
 12. WC_00 каза:
  Ох, каква досада сте "непознатите потребители-геронтофил/к/и", хехе, дори не бих ви забелязала, щото той Иво много кофти ви стругова в манифактурката, все сте едни такива недоправени, недодрани, недокла/те/ни :-)

  ОтговорИзтриване
 13. august_underground11 януари, 2008 19:08

  браво, БГ прави страхотен пиар на филма. за беда будни граждани като вокси, въоръжени с власт наистина могат да вкарат някого в затвора.
  вокси, понеже говориш за кино, имената Ким Ки Дук, Сърджан Драгоевич, Дейвид Финчър (кой не помни аналогичния на Баклава "порно" кадър) нещо говорят ли ти? Защо вместо прокурорски "опашки" техните филми обират награди? Не, не защото в техните държави няма фанатизирани моралисти и конплексирани общественици - има - но има и механизми, които защитават артиста от полицейщината, била тя в значки, якички или в блогове.

  ОтговорИзтриване
 14. August, става въпрост за това, че автора си позволява наглостта да "наема" деца като артисти за такива кадри!

  ОтговорИзтриване
 15. пише се "герУнтофил"; от gerund (възрастен) идва. Алексо Петров да го духа. Откровено ми писна от изпляскване всекидневно на някаква реалност в мутрата на който дойде. Артистична провокативност, my ass! Като почнат да показват дори наченки на естетически вкус, ще го призная за изкуство. В момента е нагло медийно лайно.

  ОтговорИзтриване
 16. не знам защо но е пълно с вулгарни, някои и перверзни български филми, няма никакъв финес, дори секс сцените приличат на евтино порно, ужасни сме в правенето на филми

  ОтговорИзтриване
 17. и това датира от..."Граница", където имаше секс-сцена с коза. Сигурно има и от преди това, наистина не искам да знам :) Другото, което дразни, е че се смята за високо интелектуално това да "цениш" българското кино?! Малко като с оценяването на малоумното съвременно изкуство, което наподобява рисунка на retarded хлапе. Браво, много сте умни ;)

  ОтговорИзтриване