сряда, януари 02, 2008

Писна ли ти от пожелания и честитки?

Падаме си след като яко сме оплескали нещата или просто нищо не сме направили, да теглим чертата една майна полята с няколко литра водка и да започнем отново, на чисто, с надеждата че с новото начало, няма да сме си все същите маймуни. Е може би в 90-95% от случаите си оставаме същите и промените са само в килограмите, годинките или семейното положение, но пък след година имаме шанса отново да започнем на чисто и така всяка година.
Та честит нов старт, който е 2008-ми за тази ера, и n-ти за теб, възползвай се, та ако ще има пожелание то е да дръпнеш сериозно в развитието си и разбира се здраве, щастие и пари ;).
Стартът на 2008-ма е красив, жалко че снеговалежът не почна ден по-рано но по-важното е че изобщо започна, покрай глобалното затопляне съвсем се уплаших, че снегът се е превърнал в екстра. 5:30 е, вече виждам и хора на спирката срешу нас, все още не е минал нито един снегорин, въпреки че вали от поне 7-8 часа,след малко ще започне и първият работен ден, в който снегът отново ще е изненадал столична община и сие, все едно сме юли :))) прекалено много разчитат на глобалното затопляне. Лека нощ ;) ако още някой ще ляга и приятен и успешен ден на всички вече станали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар