сряда, януари 16, 2008

Изводи и поуки от "Острова на изкушението"
bgplayboy.blogspot.com
Жоро Неделчев и голата истина - не е това което ни се иска, но не само острова я доказват
Пак в Playboy Monitoring мернах появата на Ajvili.com на фотографката Велислава Каймаканова-Ajvili. Фотосесията на Аксиния за FHM прелива от еротика поднесена със страшен финес и е дело точно на Ajvili, на сайта има още доста неща които си заслужава да видиш

...и един вътрешен/авто линк ей тук съм извадил любимците си от автоизложението в Детройт

5 коментара:

 1. WC_00 каза:
  http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/CDC667E1-D1C9-4679-9DBF-A7518DC52340/0/Xetanor_Bg.pdf

  ето намерих ти линк за медикаментозно лечение на обсесивно-компулсивното ти разстройство, депресии и всякакви такива заболявания. Все пак има надежда да се подобриш и да спреш да бълваш болесттта си в нет-а. От теб се изисква да се консултираш със специалист и да престанеш да се поддаваш на гнусните бесове с които пишеш и ги оживяваш.
  Всичко това ти го казвам от любов към здравите, а и към теб :-)

  ОтговорИзтриване
 2. WC_00, много съм ти благодарен, непременно ще премина към медикаментозното лечение, което ми препоръчваш, все пак вероятно си преминала през всичко това вече

  ОтговорИзтриване
 3. WC_00 каза :
  Ами, за щастие не съм преминала никакъв такъв път и за да не те подвеждам, че съм компетентна ти предлагам да се консултираш със специалист. Разчитам на непоколебимото ти желание да се оздравиш и да намериш единствения си Аз. :-)

  ОтговорИзтриване
 4. Отново покрай Voxy научавам за култовите български блогове..
  Знам , че тук не е мястото да питам, но може ли някой да ми обясни защо не мога да се абонирам с google.reader-а за Playboy Monitoring ?

  ОтговорИзтриване