петък, декември 21, 2007

Оустроувът

някои размисли за някои мъже на Островът

Филип - сигурен съм че обича Милена много (това момиче е трудно да не бъде обичано), въпреки абсолютно жалката ситуация в която изпадна, но е обича така както моторът си. Ужасен актьор е, когато си гузен най-доброто решение май е да си замълчиш, е ако не можеш като в ситуацията - да прикриеш нервеността, да избягваш клишетата, да пропуснеш обичам те, след като не може да го кажеш както трябва, едно такова бързо, изкуствено обичам те, съм сигурен че и сам знае би имало обратен ефект, или може и да е минавало в миналото, заради сляпата любов, но тук с поглед отстрани или отгоре, забрави, отделно че очи които не се виждат се забравят. Цялото послание на Филип е достойно за учебник "Как да не убеждаваме", припряност, нервност, бърз и безчувствен словоред, все едно Ники Кънчев бърза да завърши предаване, повтаряне на много от използваните думи и изрази...

Дани - е жалък, дошъл на островът да открие жената на живота си, е извинявай пич, но какъв е шансът тя да е сред 4 момичета и как така от Милена премина към КиКи, то явно всяка жена има шанс да стане жената на животът му.

Меги за Юли - "Изведнъж ми се появява някакъв си ше ми казва какво да правя. Алооо! Дебил"
Много зле са и двама. Юли един ревник откачалник. Меги тъпа проста кифла, явно и трябва малко алкохолизиране и почва да излива чувствата си, ма този път истинските си, а то май е очевидно че не може да понася сопола си, не че са много жените които биха го изтърпели тоя наистина дебилен елемент.

Цвети и Росен
Росен е втория абсолютен откачалник,само го чуйте и може да разберете що има самоубийства от любов ревност и... тоя е напълно обладан от Цвети, заедно с Юли определено имат нужда от психиатър че и терапевт а може би и твете,болестното им състояние е опасно не само за тях, но и за гаджетата им. Росен страшно ми напомня на ревльото Миро от Биг Брадър 2.
За Цвети е ясно, чука и се не само с Росен, обича адреналина, а Росен е доста заспал тип, не ги виждам заедно.

Всъщност вече ясно се вижда че от 4-те двойки, най-изпокараната изглеждат най-много един за друг - Андрей и Кики :)))), останалите колкото по-рано се разделят толкова по-добре

Няма коментари:

Публикуване на коментар