вторник, декември 18, 2007

Какво значи да си псевдоеколог

Защитаваш абсолютни съборетини, грозни сгради които случайно били построени не знам си преди колко години и трябва не само да стоят да загрозяват пейзажа и спират развитието на населеното място, ми че и собственика да ги реставрирал. Тц тц тц естествено примера ще е с онази вече несъществуваща съборетина на Раковски, пълна повърня а едни типове редят рими в защита скапаната сграда

Защитаваш шибаната мечка, която собственика на Белла България, отстрелял съвсем законно в Канада, аре бойкот на продуктите му, щото бил изрод, убил мечка от изчезващ вид? Добре ама аз от впечатленията които имам за Канада от близки които са там, е че а си убил някое защитено животно а са ти го начукали много яко, точно като паркирането или пушенето, е щом дори там са пуснали някаква бройка за отстрел значи природата може да си го позволи, Световният мир ще се запази, глобалното затопляне няма да се забърза и няма да умрат хиляди африканчета, спете спокойно, аз някак имам вяра в канадските органи.

Точно еко-медиите и педалите, които си правят евтин PR с преекспонирани събития заслужават бойкот, след като искат да спечелят простите домакини, за които не е нужно много да ги убедиш колко си прав, нека изгубят трезвомислещите, които пък се дразнят от подобни евтини изпълнения,да си ги печелят с нещо друго.

Защо псевдо?
Защото когато утре защитаваш нещо смислено, никой няма да ти обърне внимание и не само на теб, всъщност правиш мечешка услуга на екологията

2 коментара:

  1. Пф, т'ва с мечката наистина е супер прекалено. И т'ва е 'кауза'? Wtf?
    А бойкота с продуктите няма да се получи. Колко кръв са видели българските домакини и колко бутерки са опекли.. :D

    ОтговорИзтриване
  2. Супер! Поздравления за статията! И моето мнение е такова! Много се дразня от еколозите, които в повечето случаи са някакви проскубани и брадясали хипари, които са тръгнали да се борят срещу гигантски инвеститори. Нещастници.

    ОтговорИзтриване