неделя, декември 02, 2007

Моето топ свиване на топките*

В главната роля - Мечо(кавказка овчарка)
Влизам си аз спокойно в един двор /преди доста години/ да изчакам приятел и в един момент съзирам как към мене тича звяр, и тъй като вече бях загубил възможноста да избягам, замръзвам на място, в този миг осъзнавам че муцуната на кучето е точно на нивото на топките и моркова - ужас, ако ще ме хапе това е най-кошмарното място за всеки мъж, топките ми не само се свиха, ами щяха да се качат в гърлото, усетили че и те са силно застрашени. Гледам си аз застинал и не смеещ и гък да издам как опашката на дзверо намаля въртеливото си движение и преминаването от любопитство към въпроса - "Кво по дяволите правиш в мойта територия бе педал смачкан, препикавам я всяка вечер, ей са ти откъснАх топките". Е появата на собственика навреме върна самочувствието и формата на тестисите

*Това е процес свързан с изпитването на наистина голям страх и за съжаление само единият пол има възможността да го изпитва, при момичетата не знам дали нещо им се свива при екстремно страшни ситуации.

2 коментара:

  1. Абе сетих се за някой общи реакции и за двата пола, които е добре че си показал топки и не си проявил...

    ОтговорИзтриване
  2. Ами моят инстинкт в такива случаи е да ритам и досега все е вършело работа. Един френд ги стреля с газов пистолет, също е вариант.

    ОтговорИзтриване