неделя, декември 02, 2007

Вечерното шоу на АзисТази вечер стартира "Вечерното шоу на Азис", шоу прицелило се в жанр узурпиран от "Шоуто на Слави" вече 7 години, е дойде му времето да видим нещо различно, предложено ни от най-големите в шоу-бизнеса - звездата Азис и продуцентът - SIA (чрез Camera).
Азис е може би единственият /след Слави Трифонов/, който може да прави подобно шоу в България, не че няма по-талантливи, определено един Любо Нейков е ненадминат, но звездата на Азис блести в пъти по-силно от всички останали, а за да си главния в едно вечерно шоу не е достатъчно да си добър актьор. Но както винаги има едно но, и то е в режимът неделя-четвъртък, трудно ми е да повярвам, че един педераст и циганин може да има график който да спазва, че това кюфте ще влачи задника си 5 дена в седмицата до студиото, какво ще се случи когато на Азис му омръзне? Докато при Слави, шоуто и екипът е неговия живот, то при Азис определено не е, едва ли парите биха го спрели от това да се откаже или поне премине в режим само неделя.

7 коментара:

 1. Народа толкова е затъпял горкият ...

  ОтговорИзтриване
 2. ако се съди по Вип Брадър - няма да издържи и месец да работи по график

  това е част от интригата - какво точно ще се случи и как ще се завъртят нещата

  ОтговорИзтриване
 3. Азис има железен договор и ще плаща страхотни неустойки, ако провали проекта на телевизията.

  ОтговорИзтриване
 4. е не си съвсем прав да говориш така "педераст и циганин". Не всички цигани са като азис (за щастие) и не всички педерасти (а представяш ли са ако бяха!!!)

  както беше казал някой много известен "аз толерирам негрите и хомосексуалистите, стига тези два феномена да не ми се представят едновременно" (не много точен превод)

  ОтговорИзтриване
 5. азис си е точно "педераст и циганин" а повечето мангали са по-зле и от него

  ОтговорИзтриване
 6. Шоуто на Азис - супер тъпо! Не го бива за водещ, незная защо той напусна чалга-бизнеса, там безспорно му беше силата! Той има перфектен глас и е роден за певец, къде е тръгнал водещ да става с това тъпо шоу, толкова е не естествено, нямам думи! Не вярвам да се задържи за дълго:(

  ОтговорИзтриване
 7. Gledax show-to na 12 i mi xaresa. Shte po4ne da se poly4ava, kogato smenjat szenaristite. Mnogo se smjax na dve novini na Desislava , no drygite dori da gi beshe kazala po- obigrano si bjaxa tupo napisani. Mnogo yvajavam Kateto, no dokato ne razkara roljata na podmazva4, njama da blesti. Azis trjabva da spre da 4ete szenarija i da improvizira , shtoto sao togava e intereseni zabaven, Bendae velik !

  ОтговорИзтриване